Doua fete cochete va propun BURLESQUE - un show ce imbina cabaretul cu teatrul intr-o forma erotica

Doua clujence simpatice au pus la cale un proiect - Izuria’s Legend este un grup de oameni talentati care si-a facut debutul in 23 iulie 2016 pe scena de la Villa Hill Resort cu un show format din dansatori profesionisti, dansatoare de pole dance, jonglerii cu foc, acrobati pe cerc si silk, toate acestea avand in spate o poveste.

"Anul acesta ne-am gandit sa venim cu un show mai erotic, dar clasic in acelasi timp: Burlesque. Clujul nu a avut parte inca de un Show ce imbina frumos teatrul si cabaretul intr-o forma erotica, iar noi ne adresam publicului deschis si receptiv la arta Burlesque si nu numai. Primul eveniment va avea loc in data de 17 martie la Grand Dame, de la orele 22:00, in incinta Grand Hotel Italia, iar biletele se vor obtine direct de la intrare. Costul unui bilet este de 200 Ron, care va include bufet suedez si sampanie. Show-ul va dura aproximativ o ora, dupa care va asteptam la distractie si buna dispozitie impreuna cu Dj-ul si artistii.

Noi dorim sa oferim Clujului prima locatie destinata evenimentelor Burlesque, cu activitate saptamanala, adresata tuturor celor ce apreciaza arta, frumosul si Cabaretul clasic, sau doresc sa ofere o seara magica unor persoane speciale. Speram ca evenimentul nostru sa va incante ochiul iar prezenta voastra sa fie sustinerea de care avem nevoie pentru continuarea acestui proiect", spun organizatoarele.

 

Adauga comentariu