Două aparținătoare reclamă infecții nosocomiale în mai multe clinici clujene. Prof. Dr. Ștefan Florian, șeful Clinicii de Neurochirurgie: „În fiecare zi pleacă pacienți cu lacrimi în ochi, mulțumind întregului colectiv!”

Comentarii

razvan

08.11.2016 15:38

Nu cred ca multa lume isi da seama, dar situatia e grava...Vina e a cui o fi dar intri la spital si ai sanse mari sa nu mai iesi, comparativ cu lumea buna. Platesti sute de lei pe luna pt asigurarea aia si primesti nimic. Faci privat si ce, tot acolo ajungi...e grav. Coruptia ucide...

Apartinator

08.11.2016 23:40

Foarte bine, ma bucur ca pleaca zilnic pacienti cu lacrimi in ochi multumiti de clinica dvs , felicitari si succes in continuare dar stim cu totii ca sant n-cazuri nemultumiti de tratamentul ,igiena si prestatia  din aceasta clinica ceea ce stiti si dvs. dar nu recunoasteti si negati cu vehementa orice acuza,critica adusa clinicii pe care o conduceti !!! Spuneti cu tupeu ,ca aceste  apartinatoare v-au batjocorit oamenii de langa dvs dar oare cum ramane cu batjocura voastra fata de pacient si apartinator care deseori sant tratati  cu indiferenta , de sus iar cand se da spaga deveniti mai umani cu noi muritorii de rand . Rusine sa va fie ! 

Lili

08.11.2016 22:33

  Trist ,trist Dl. Profesor e trist ca va supara adevarul, noi nu am batjocorit pe nimeni, noi am spus ce am trait, ce am vazut in spital  nu am inventat nimic dar se pare ca nu supotati critica !! De ce afirmati ca ,, a fost amânat de familie" din moment ce pacientul a fost internat pe 29 ianuarie iar pe 4 februarie a fost operat de dvs,despre ce amânare vb stimate domn?  Ca sa stiti si dvs. pampersurile le-am cumparat noi !! Brancardierii au cerut de fiecare data 50 lei pt.ras si dus cu targa atat noua cat  si altor apartinatori care aveau bolnavi operati acolo asa ca .....nu mai inventati  povestea penibila ,, Domnule doctor ,nu am avut nici o lama si am rugat-o sa cumpere lama ! Pentru ca nu am avut ! " daca mi se spunea asa cumparam 10 lame nu una  dar ei voiau 50 de lei , iar dvs. in loc sa luati masuri vad ca luati apararea acestui flagel si negati orice inclusiv despre halatele de unica folosinta  care erau negre la maneci si gat deoarece erau zile intregi folosite doar botosei de plastic erau de unica folosinta si se aruncau in cos . In ce priveste infectia nozocomiala stiu si eu ca nu a fost inventata in Romania dar de ce nu li se spune apartinatorilor verde in fata ce fel de infectie,bacterie are pacientul daca e cazul?! Mai spuneti sarcastic ca ,, au salariu de 1400 lei si ,, sterg la fund bolnavi incapabili sa faca nimic " pai stimabile nu santem noi sau dvs. de vina  ca asta este salariul ,asa cum nici acei ,,bolnavi incapabili sa faca nimic" sant de dragul stersului la fund in spital, asta e riscul meseriei dar sa nu uitam ca pe langa cei 1400 mai sant si alte castiguri cum ar fi de ex.10 lei de pacient pt. schimbat pampersul . Nu santem singurele care care au avut neplaceri in acel spital dar poate santem printre putinele care au avut curajul sa spuna public .Spuneti cu cinism ca am batjocorit oamenii de langa dumneavoastra , eu cred ca multi dintre pacienti si apartinatori sant bataia voastra de joc cand ajungem pe mana voastra. In  concluzie noi mintim si dvs. spuneti adevarul ....de aceea nu se va schimba nimic in sistemul sanitar pentru ca nu se accepta critica ,de acea ramane un sistem  sanitar bolnav!!! Toti gresim , e omeneste  dar trebuie sa invatam din greseli si sa ne corectam nu sa negam totul !!!! 

Alex

09.11.2016 08:45

Imi pare rau sa citesc astfel de pareri. Din pacate nu putem sa apreciem valoarea medicilor nostrii, dar vedem orice deficienta a spitalelor si a clinicilor. In 2016 am avut o experienta cu o persoana din familie in Spitalul de Neurochirurgie. In cele  4 -5 zile cat am frecventat spitalul chiar am vazut minuni. Nivelul la care se opereaza acolo este peste asteptari. Din punct de vedere al complexitatii operatiilor nu cred ca exista vreun spital de provincie care sa ofere aceste servicii. Si eu sunt de parere ca se pierd foarte multi bani .... care defapt sunt canalizati pe companii farmaceutice donatoare la partide, dar asta nu inseamna ca medicii nu merita un respect deosebit. Sincer, mai rar asa echipa ca si la Neurochirurgie Cluj. 

Adauga comentariu