Două accidente în lanț la intrarea în Florești: șase mașini implicate

Şase autoturisme au fost implicate, miercuri, în două accidente rutiere succesive, pe direcţii de mers diferite, la intrarea în municipiul Cluj-Napoca dinspre localitatea Floreşti. O persoană a fost transportată la spital.

În primul accident rutier înregistrat au fost implicate patru maşini, iar la scurtă vreme, pe sensul de mers opus, alţi doi conducători auto s-au tamponat, în aceeaşi zonă. Cel mai probabil, cel de-al doilea accident rutier s-a produs din cauza faptului că atenţia le-a fost distrasă de evenimentul pe lângă care treceau.

"Din verificări, care încă nu s-au finalizat, reiese că doar patru maşini au fost implicate în accident, celelalte două s-au lovit separat, imediat după producerea evenimentului, aşa cum se mai întâmplă... uitându-se la ce s-a întâmplat”, a precizat IPJ Cluj. 

Dintre toţi pasagerii celor şase maşini implicate, numai două persoane au acuzat lovituri şi traumatisme, însă numai una dintre acestea a solicitat să fie transportată la spital.

Potrivit primelor cercetări efectuate, la câţiva zeci de metri de la intrarea în comuna Floreşti dinspre Cluj-Napoca, un conducător auto care circula cu viteză a acroşat două autoturisme, după care unul dintre ele a lovit un al patrulea.

La scurtă vreme după acest prim accident, pe sensul invers de deplasare a survenit tamponarea dintre alte două autoturisme.

În zonă traficul a fost restricţionat pe o singură bandă timp de două ore, după care circulaţia a revenit la normal. 

În urmă verificărilor ulterioare s-a constatat că o conducătoare auto, în vârstă de 24 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe DN1, pe sensul de mers Florești-Cluj, nu a adaptat viteza la condițiile meteo-rutiere, respectiv carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat pe contrasens, lovind un autoturism condus regulamentar de o femeie de 40 de ani din Florești.

Ulterior autoturismul lovit a fost proiectat în alt autoturism condus regulamentar dinspre Cluj-Napoca spre Florești de către un bărbat de 46 de ani din Zalău. Acesta din urmă a fost proiectat într-un alt autoturism condus regulamentar în aceeași direcție de mers, de către un bărbat de 29 de ani din Cluj-Napoca.

 

 

Adauga comentariu