Dosarul „Pești la Dej”: Șarpele și Coco au ieșit astăzi din arestul preventiv. Pentru ceilalți trei inculpați, măsurile rămân neschimbate

Schimbări noi în cazul celor cinci inculpați din dosarul „Pești la Dej”. Magistrații din cadrul Tribunalului Cluj au decis astăzi ca Pop Cosmin (Șarpele) și Pop Codin (Coco) să treacă în arest la domiciliu, după ce miercuri procurorii de pe lângă Parchetul Judecătoriei Dej au decis prelungirea arestului preventiv al celor doi pentru 30 de zile. Decizia a venit ca urmare a contestației celor doi (Șarpele și Coco) cu privire la măsura luată de procurorii din Dej, miercuri.

În cazul celorlalți trei inculpați din acest dosar, măsurile nu au fost modificate, respectiv Vlașin Tudor rămâne în continuare în arest la domiciliu, iar Lucian Jula și Călin Man sunt supravegheați prin măsura controlului judiciar.

La începutul lunii mai, procurorii au organizat percheziții la mai mulți interlopi din Dej, Gherla și Cluj-Napoca pentru proxenetism și camătă. Principalul inculpat din dosar este Șarpele din Dej, interlopul care s-a fotografiat cu polițiști din Dej.

Adauga comentariu