Dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce aproape 2000 de oameni s-au înghesuit pe aeroportul din Cluj

După ce imaginile cu cei aproape 2000 de români care s-au înghesuit la intrarea în aeroportul din Cluj fără a fi respectate măsurile de distanțiere socială au apărut în toată presa, poliția s-a sesizat și a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

”Urmare a  imaginilor și informațiilor apărute în spațiul public privind situația de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, vă informăm că la nivelul S.R.P.T. Cluj Napoca (Secția regională de poliție transporturi) a fost deschis un dosar penal in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 352 Cod Penal sub coordonarea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca”, potrivit IPJ Cluj.

În cursul zilei de astăzi, polițiștii din cadrul S.R.P.T. Cluj Napoca, în temeiul art. 292 Cod de Procedura Penală s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prevăzută de art. 352 Cod Penal, în cauza privind situația persoanelor aflate in cursul acestei dimineți pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.
  
Cauza se afla sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca.

Citește și:
Distanțiere socială a la Cluj: Mii de români se înghesuie pe aeroportul din Cluj să plece la muncă în Germania - FOTO, VIDEO

Adauga comentariu