Dorin Ciatarâş va fi schimbat din funcţia de director al Companiei de Apă Someş. Cine îi va lua locul?

Fostul preşedinte al CJ Cluj Mihai Seplecan susţie că Alin Tişe le poartă sâmbetele mai multor directori din instituţiile subordonate CJ Cluj. Potrivit afirmaţiilor lui Seplecan ar urma ca în viitorul apropiat, preşedintele Alin Tişe să facă demersurile pentru a-i înlocui pe actualii manageri ai iinstituţiilor subordonate, cu pilele şi relaţiile de partid. Unul dintre exemplele date de Sepelcan este cel al directorului Companiei de Apă Someş, Dorin Ciatarâş pe care, executivul judeţean ar dori să îl schimbe cu mai tânărul Gelu Topan. Acesta a fost candidatul propus de liberali la funcţia de primar al comunei Gilău, însă Topan a pierdut la mustaţă, doar 19 voturi, şansa de a ajunge primar al Gilăului. 


Într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii “Clujul în direct” a postului de televizune NCN, Mihai Seplecan, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, a preconizat că în scurt timp mai mulţi directori ai regiilor subordonate CJ Cluj vor fi schimbaţi din funcţie. Printre aceştia se regăseşte şi numele lui Dorin Ceatarâş, unul dintre cei mai longevivi directori aflat la conducerea unei entităţi subordonate Consiliului Judeţean Cluj. 

“Domnul preşedinte Alin Tişe să vedeţi cum începe să dea şi la alte companii tunuri (după modelul Cluj Arena nr. red.), cred  că vrea să pună pe butuci şi celelalte companii.  Eu o spun că, în următoarea perioadă, se pregăteşte 99.99% debarcarea domnului Dorin Ceatarâş. Vrea să îşi pună un om de al lui, un fost candidat PNL la primăria Gilău. Ciatarâş e sătul şi eu spun ce se pregăteşte. Domnul Platon de la Drumurile Judeţene şi Bogdan Costea de la ADI Eco Metopolitan vor fi următorii, apoi şi Tămaş de la DGASPC. Ca să îşi pună toti membri de partid iar înapoi pentru că trebuie să îi mulţumească. Sunt presiunile mari pe Tişe şi o să vedeţi în următoarele 2-3 luni dacă ceea ce spun eu este adevărat sau nu”, a afirmat Mihai Seplecan în cadrul emisiunii  NCN “Clujul în direct”


Comentarii

Alifie

13.01.2017 17:33

Asta daca nu l trimite Dna ul pe Tise sa joace carti la Gherla cu Apostu si Uioreanu!

Costin Claudiu

17.01.2017 14:50

Peste cadavru nostru il va schimba pe domnul Dorin!!!!

IOAN ROMAN

19.01.2017 13:49

Subscriu celor relatate în articol. Vor fi dați afară sau forțați să demisioneze, sub diferite forme, aproape toți managerii care ocupă funcții în instituțiile subordonate Consiliului Județean, indiferent de performanțele acestora, indiferent dacă au culoare politică sau nu, indiferent dacă au intrat pe post prin concurs și au verticalitate și nu s-au lăsat corupți sau nu au vrut să facă favoruri electorale, idiferent că au pregătirea profesională necesară postului ocupat. Trebuie să-și mulțumească clientela politică. Cei care se vor opune li se vor găsi nod în papură, indiferent de referatele auditului sau a comisiilor de evaluare. Vor fi numite, sau readuse în funcții, persone care au sau nu performanțe, chiar și cu bube în cap, cum spune românul. Păi dacă oamenii aceștiea. managerii, care și-au făcut datoria, și au îndeplinit obiectivele, au realizat proroiecte benefice, dacă personalul apreciază colaborarea cu managerul lor, dacă acesta are o moralitate ireproșabilă, dacă crează o atmosferă de lucru plăcută și relaxantă angajaților din subordine, dacă promovează proiecte cu fonduri europene etc., ce aveți, domnule Tișe, cu ei? . Oamenii, populația, își doresc șefi puși în funcții pe criterii profesionale și nu pe mizerii politice. Ne mai mirăm că oamenilor li s-a făcut scârbă de tot ce înseamnă politică? S-au că pun =, între politică și corupție? PĂCAT! 

angajat !!!!

20.02.2017 13:24

Tamas e apreciat??? tamas a facut proiecte?? da,  s+a plimbat prin strainatate, pt doar s+a plimbat si isi bate joc de toti angajatii si de legile statului. Romanule , nu generaliza.

Adauga comentariu