Dorin Bob a intrat în dosarul ȚEAPA TOWER, cu peste 60 de CREANȚE concesionate de la persoane țepuite!

Dosarul penal prin care a fost trimis în judecată Mihai Chezan, pentru înșelăciunea cu BLOCUL TOWER neconstruit, este departe de final. Daca la ultimele teremne se discuta pe coridoare că majoritatea actelor materiale imputate lui Chezan au intrat în termenul de prescripție, decizia luată de judecătorul cauzei, cea de a admite cererea Studium Green, poate indica faptul că acest dosar încă mai are o miză.

Reamintim că în cazul în care faptele din dosar sunt prescrise, acțiunea în civil poate continua. Tot aici menționăm că în ultimele 12 luni, Dorin Bob și asociații săi au încheiat acorduri cu zeci de păgubiți ai țepei Tower. De la unii a cumpărat dreptul de creanță, în vrem ce cu alții l-a stins. În schimbul cesionării dreptului de cranță, păgubiții au primit de la Bob bani sau promisiunea unor apartamente în proiectul său imobiliar de pe Varianta Zorilor-Mănăștur, în partea de sud-vest a orașului.  

Avocatul lui Dorin Bob, Florin Mircea de la Chriță și Asociații, susține că prin cererea admisă de instanță astăzi, în cazul condamnării lui Chezan sau în cazul nefericit al prescrierii faptelor, Studium Green are șansa să își valorifice datoriile preluate de la clienții păgubiți în 2009. 

„Instanța a considerat admisibilă cererea noastră și a dispus în consecință introducerea în cauză, în calitate de parte civilă, a firmei Studium Green SRL, care va exercita în dosar acțiunea civilă în locul celor 62 de persoane vătămate de la care a preluat creeanțele. Se va pune în discuție și dacă faptele din dosarul penal sunt sau nu prescrise. În  opinia noastră, Studium Green nu a făcut altceva decât să își exercite drepturile dobândite odată cu preluarea creanțelor de la persoanele vătămate, care la rândul lor au primit despăgubiri sau promisiunea de apartamente în proiectul imobiliar derulat de Studium Green”,arată avocatul firmei lui Dorin Bob, Florin Mircea. 

Adauga comentariu