Dorel a lucrat bine de tot pe Calea Floresti. A montat borduri de trotuar la intrarea in garaj

Lucrarile facute fara cap sunt peste tot si fac deliciul internetului. De multe ori, muncitorii si „operele” lor ajung subiect de meme-uri. Pentru un meme de succes ar putea candida si mesterii care au lucrat la amenajarea parcarilor de pe locul garajelor demolate pe Calea Floresti nr. 4-6. Situatia ne-a fost semnalata de un cetatean care locuieste in zona.

„Ne-au ars! Ca sa fie siguri ca nu mai intram usor in garaj au montat borduri. Nu borduri special profilate pentru accese ci borduri de trotuar. Asa imi trebuie daca am pus la indoiala inteligenta factorilor de decizie de la RADP, de fapt ce fac bine fac prost si ce fac prost fac bine. Se pare ca cei care nu s-au mai putut urca in caruta la Caracal au venit la RADP”, ne-a scris cititorul.

Acelasi cetatean ne-a sesizat, in urma cu cateva saptamani, inceperea lucrarilor de decopertare a aleilor de acces la fostele garaje din tabla si implicit distrugerea accesului la garajele ramase si care nu trebuiau demolate.

Citeste si:

Clujenii semnalează dezastrul ce urmează demolării garajelor: „Un caz de «sifonare» a banilor publici, de această dată până la distrugerea și tulburarea de posesie”

Adauga comentariu