Dorel lovește năprasnic la Cluj! A montat o țeavă de gaz fix de-a latul unui pod

Dorel lovește năprasnic, din nou, la Cluj, confirmând zicala „noi muncim, nu gândim!” Pe strada Argeș se construiește o clădire nouă – „complex sportiv școlar, sală de sport multifuncțională, bazin de înot și sediul Inspectoratului Județean Școlar Cluj”. Accesul spre această clădire, care va fi tranzitată zilnic de sute de oameni, se va face peste un pod proaspăt construit peste Canalul Morii. 

Dorel de Cluj nu a ratat ocazia de a își dovedi măiestria și a „împănat” rapid podul cu o țeavă de gaz care îl traversează de-a latul, la 10 cm de sol, făcând astfel imposibil accesul mașinilor și punând o piedică în calea viitorilor pietoni.

Se vede clar că țeava nu a fost pusă de mântuială pentru că, de-o parte și de alta, ea penetrează zidurile podului, în care se încastrează perfect. 

Pentru a nu fi acuzați că suntem răutăcioși, ne-am gândit la motivele care ar fi putut sta la baza deciziei de a monta astfel această țeavă de gaz care putea foarte bine să treacă pe sub pod sau pe deasupra lui, caz în care lucrarea ar fi fost ceva perfect normal, prea prozaică la cât talent are de demonstrat Dorel. Nimeni nu ar mai fi remarcat originalitatea aparte a lucrării, care transformă munca lui Dorel într-o adevărată operă de artă, țeava de gaz devenind mai mult decât o simplă țeavă de gaz – ea este acum măcar o piedică în calea deplasării autoturismelor și pietonilor. Un motiv în plus să ne amintim că și Dorel are o mamă.

Comentarii

NicuS

17.06.2016 12:06

Ţeava ca ţeava, da stâlpul ala care e chiar pe mijloc la intrarea pe pod nu l-aţi văzut? Cel puţin aşa se vede din poza făcută de aproape. ADMIN: nu putem observa chiar toate splendorile muncii lui Dorel. N-am văzut stâlpul de țeavă. 

Eu

17.06.2016 12:45

ADMIN: Dorele, tu ești? Hai, mă, că doar te-am lăudat. Și prostia extremă este o artă. Arta distrugerii complete, dar artă.

serios?

17.06.2016 12:48

ADMIN:serios, ăsta-i comentariu? În urma cutremurului din Kobe și a tsunami-ului din Tohoku, clanul yakuza Yamaguchi s-a mobilizat cu zeci de camioane cu ajutoare pentru sinistrați. A oferit adăpost victimelor, a asigurat transportul răniților și paza în centrele improvizate pentru primiri urgențe. Şi-au trimis elicopterele personale pentru a salva familii blocate pe acoperișuri. Vorbim de clanuri mafiote alcătuite din infractori înveterați, criminali notorii și persoane date în urmărire la nivel internațional. Au intervenit împinși de conștiință, umanitate, dar și de înțelegerea faptului că nu poți parazita o comunitate aflată în colaps, așa cum nu poți căpușa un câine mort. Acum, că ați citit asta, gândiți-vă la clasa politică din România. Gândiţi-vă la ce mafie sinistră picoteşte în parlament, ce racheţi umblă prin instituţii şi ce prosop de picioare avem la Cotroceni. Eu nu le mai cer democraţie, vreau măcar îndurare... Și gândiți-vă cât de distrus mintal sunteți să ne reproșați nouă că nu am văzut un stâlp înfipt în asfalt din ordinul vreunui idiot pe care l-ați validat prin vot, sau lipsă de vot.

Ceta

17.06.2016 13:29

Greseala, din pacate pentru umorul malitios la adresa dorelului, nu sta de partea muncitorului ci de partea proiectantului cladirii. Acesta este cel care nu a luat in considerare magistrala de gaz (sau o solutie de deviere a acesteia), prezenta acolo inainte ca acea pasarela sa fie construita. Pasarela construita in fata unui stalp. ADMIN: noi ne bucurăm că cei de la gaz ne citesc - este posibil să fie și cum ziceți dumneavoastră. În rest, cu gânditul, mai stăm să ne gândim cât de proști au fost și cei care au executat lucrarea în teren, indiferent de prostia proiectantului. Dorel avea un diriginte de șantier la fel de Dorel ca și el.

Ceta

17.06.2016 14:31

ADMIN: despre superficialitate putem da noi exemple mai concludente. La fel, cu și despre gândire. Când dorim sfaturi avem la cine apela. În general comentariile sunt pentru a exprima decent ceva în legătură cu materialul, nu pentru a face analiză literară, sau cronică. Ne interesează extrem de puțin, către deloc alegațiile literare - există cenacluri pentru astfel de manifestări. La noi în casă, regulile noastre. Mulțumim. Și vă felicităm cu privire la spiritul civic despre care ne-ați scris că dați dovadă. Dacă vă refereați strict la acel spirit critic am fi avut și ce aprecia.

Lukis

17.06.2016 13:43

ADMIN: inepuizabilul stupizeniei, ca să zicem așa. Mai încercați și sub alt nume, poate nu ne dăm seama că avem de-a face cu alelași stupid. Care insistă. Dar ce tare v-am izbit în stupizenie dacă simpla relatare a cât de asistat mintal sunteți vă face să vă dezlănțuiți în haită...?! De neprețuit. (Mai ales faza cu nazistul gramaticii care se lega de un typo să pară el deștept, deși nu e).

dorel

17.06.2016 13:54

ADMIN: prostia era acolo încă dinaintea stâlpului. Și văd că încercați să o aduceți și în comentarii. Hai, ceva mai inteligent, sigur puteți. Ce-a fost mai înainte: stâlpul, podul, sau prostia Dorelului? Deși eu cred și pariez pe stupizenia unora dintre comentatori.

dorel

17.06.2016 13:59

ADMIN: 'teligent, într-adevăr, Dorele, pute postarea de 'teligență de la o poștă. Nici nu vrem să ne închipuim care a fost rezultatul respectivei poște.

dorel

17.06.2016 14:02

ADMIN: Este imposibil de estimat numarul prostilor in circulatie. Dar noi va numaram.

dorel

17.06.2016 14:06

ADMIN: Dorele, te zbați nici măcar cu demnitatea unui vierme în cârligul undiței. Elucubrațiile tale nu merită să rănească retina cititorilor.

ion pop

17.06.2016 14:38

Teava era acolo de ceva vreme.Dorel a facut podul. Si pentru ca nu s-a asteptat dupa cei de la gaz sa vina sa mute teava, s-a facut podul in jurul tevii. Cei de la gaz, cu viteza melcului, vor veni, candva, in termen de 3-6 luni. Asta daca nu sunt grabiti de cineva, care stie pe alticineva, unde trebuie.Ei mai au o problema si cu stalpul, care va trebui mutat cativa metrii mai intr-o parte. Si asta va dura tot asa, cateva luni, in mod normal, mai ales ca stalpul tine de primarie.Daca e sa astepti dupa cei cu utilitati sa si le mute, poti sa ingheti un proiect jumatate de an.

unu' de la sfat...

17.06.2016 14:39

Einstein zicea ca ,,doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana, dar de primul totusi ma indoiesc!'' Este plina tara de prosti cu drept de vot si, mai rau, cu putere de decizie! Ii gasesti pretutindeni, sunt ca o pecingine intinsa peste tot. Te lovesti de ei la servici (de obicei sunt sefi si membri de partid), in trafic, cand cumperi la piata, in supermarketuri si te mai miri unde. Abia cand ajungi acasa si te intinzi in pat ai sansa sa uiti de ei, cu o conditie: sa nu deschizi televizorul! Ii recunosti usor dupa privirea tampa, dupa vorbele arogante si care vesnic dau sfaturi altora si mai ales dupa urmarile actiunilor lor! Au ziceri de duh,cele preferate sunt ,,ma doare'n poola'', mi se rupe'', ,,eu sa-mi iau banii si sa plec'' si alte asemenea. Dar, paradoxal, prostii sunt cei mai destepti, intr-o societate stramba, cum e cea romaneasca in care prostii voteaza prosti de-ai lor, cei ,,destepti'' sunt minoritari si cum in democratie dicteaza majoritatea, atunci prostii sunt destepti (unii chiar baieti destepti) iar desteptii devin prosti! Prostilor destepti, care ne mint si ne manipuleaza zilnic, le dedic superba poezie a lui Ion Pribeagu - Oda prostilor -De-ar fi sa-i luam pe toti la rand,Si actualii, dar si fostii,Cei mai destepti de pe PamantAu fost intotdeauna... PROSTII.Nu te ruga la ursitoareSa-ti faca-n viata ta vreun rost,Mai bine urla-n gura mare:"Iubite Doamne, fa-ma... PROST!"De ce sa tragi ca la galera,Sa-nveti atatea fara rost,De vrei sa faci o cariera,Ajunge numai sa fii... PROST.In lumea asta cu de toate,Unde se-nvata contra cost,Pacat ca nici o facultateNu da si diploma de... PROST.Avem impozite cu carul,Dar inotam in saracie,Si ce buget ar avea statulDintr-un impozit pe... PROSTIE.Ei sunt ca iarba, cu duiumul,Sa nu-i jignesti, sa nu-i improsti!O, Doamne, de ne-ar creste grâulCum cresc recoltele de... PROSTI.Si-n lumea asta rasturnata,Unde cei strambi sunt cei mai drepti,Savantii nostri mor de foameSi numai PROSTII sunt destepti.

Ceta

17.06.2016 14:50

Foarte frumos din partea dumneavoastra ca nu ma lasti sa sctiu prostiile pe acre as fi vrut sa le scriu. Este ca atunci cand bei mult si ai vrea sa fie cineva care sa te traga de maneca si sa nu te lasa sa fii prostul care ai vrea sa fii.

a(d)min

17.06.2016 19:53

văd ca @Adminul și-a dat seam că pe Dorei nu-i duce capul. Doreii se uită la poză și cred că pot să mintă pe toată lumea că țeava aia e veche, când se vede de la o poștă că e nouă.

ovidiu

17.06.2016 21:56

nu teava, care bineinteles va fi mutata, ci constructia monstruoasa merita mai multa atentie, care a starnit multe proteste, si multe minciuni, dar cui ii pasa? ADMIN: despre clădire trebuie să vorbiți cu cei care au autorizat-o, adică cu Primăria. Ce ziceți? Cât despre țeava, care bineînțeles va fi mutată, de ce atâta grabă? Că doar abia ce au montat-o, exact așa cum au montat-o.

posta

18.06.2016 12:22

ADMIN: măcar să fi despărțit cuvântul mă-ta cu o cratimă. Până și tac-tu a știut să-și folosească cratima când a desfăcut-o pe mă-ta să te facă. Din păcate a fost la beție și asta se vede de la o poștă. Ce-a scris @Pop este părerea domniei sale despre cum un bou (așa ca tine) a construit un pod pe după o țeavă de gaz, pe când noi susținem că un alt bou (așa ca tine) a pus țeava după ce podul a fost gata. Țeava este nouă și nu exista cu o zi înainte de a face noi fotografia - dar de unde să știe un asistat mintal ca tine așa ceva? Oricum, și într-o situație, și în alta, vorbim despre niște Dorei cu mintea-n colțuri care execută că ei numai muncesc, nu gândesc. Așa cu prostacii numai postează prostii fără să gândească. Și nici măcar înjurături corecte din punct de vedere gramatical nu-s capabili să producă. Că sunt produsul fentării școlii, niște analfabeți cu diplomă.

posta

18.06.2016 13:42

ADMIN: roagă-l pe tac-tu să pună poză cu țeava. Știi tu care, aia care a ținut loc de cratimă atunci când te făcu atât de prostan. Nici în Fotoșop nu reușește să redea dimensiunea inutilității că ai trecut degeaba prin școală, dcă nici măcar să înjuri corect gramatical nu ai fost capabil. Este că ești jenibil?

posta

18.06.2016 13:49

ADMIN: deci, viermișorul acela mic cu care a reușit tac-tu să o despartă pe doamna mă-ta, fu cratima.

posta

18.06.2016 14:05

ADMIN: să-l întrebi pe tac-tu cum e cu cratima. Ce anume desparte ea. Bine?

posta

19.06.2016 08:35

ADMIN: cum vă ziceam: și degeaba cratima se zbătea să desfacă corect cuvântul mă-ta, dacă la beție era. Ne mai distrăm o vreme cu dumneavoastră, apoi vă expediem în spam alături de celelalte lighioane. Aveți și dumneavoastră, ca mulți alți prostaci o viață de muscă: mâncați trei zile căcat și-n a patra muriți în spam. Dar între timp sperați că ați depus milioane de ouă din care să iasă alte muște mâncătoare de căcat. Numai că noi, spre deosebire de cei de la Coral, chiar facem dezinsecție și deratizare.

musca

20.06.2016 10:30

ADMIN: deh, cand traiesti intr-un cacat impreuna cu familia, acolo te si impuiesti. Ca ai avantajul sa-ti poti si rontai casa in timp ce te impuiesti. Plus ca ceea ce intra pe o parte a ceea ce esti: un mat cu dinti la un capat si un sfincter ganditor la celalalt, completeaza reparatoriu casuta in care zaci pentru generatiile tale de urmasi. Deci, spor la rontait si la mancat :)))) Într-un alt registru, ți-o spun ca unui asistat mintal care ești complice la ceea ce ni se întâmplă, împreună cu alți asistați mintal cu care te însoțești și cu care reușești să-ți bați joc de România: am avut cultură, am avut valori, am avut artişti, am avut patrioţi, am avut sportivi şi echipe care impresionau elitele fotbalului mondial. Fără excepţie, ne-am bătut joc de tot ce-a fost frumos, de tot ce promitea să ne scoată din jegul mediocrităţii. Cultura e căpuşată de interese de partid. Cad teatrele şi sălile de spectacol pe noi, dar mall-ul e plin (ți-a făcut Boc Filarmonică, bă, vită, de 8 ani ți-o face și tot bou ai rămas). Artiştii sunt plătiţi mai prost decât gunoierii şi trataţi mai rău ca săpătorii de morminte. Intelectualii sunt promovaţi pe criterii de performanţă în felaţia de partid. Academia Română şi ICR-ul sunt pline de spălători de cadavre politice şi mediocrităţi care trag de scaun ca marinarii de curve. Campionii români sunt forţaţi să lucreze, cu echipamente aduse de acasă, la aparate rămase moştenire de pe vremea comunismului. Olimpicii învaţă în şcoli dărâmate, cu profesori care se zbat la limita sărăciei. Sportivii se antrenează în condiţii de puşcărie sovietică, dar li se cere în continuare imposibilul. Cercetătorii cerşesc finanțare care nu vine niciodată. Inventatorii nu au acces în camarila fondurilor europene. Fotbalul e căpuşat de o mafie de colonei securişti şi interlopi de duminică, care taie şi spânzură pe sute de mii de euro, dar habar n-au strategie. Suntem un popor care a dispărut efectiv. Nu mai avem identitate naţională. Și asistații mintal ca tine sapă efectiv temelia acestei nații. Rînjește și acum.

musca

20.06.2016 12:07

ADMIN: Suntem în țara în care s-a scandat pe străzi: “moarte intelectualilor” - așa că un asistat mintal ca tine este rezultatul firesc al sfincterelor unor asemenea părinți. Peste mai bine de 25 de ani, copiii sau nepoții celor care i-au aplaudat pe mineri sunt cei care au demonstrat că singurul mod de a te "realiza" în societatea românească este furtul (mita, copiuța, lanțul slăbiciunilor). De aceea tot felul de mutilați moral și psihic, educați în cultul urii celor mai buni decât ei bagă texte în care-i tăvălesc după chipul și asemănarea lor pe cei care mai cunosc valoarea expresiei “cu sudoarea frunții”. Nu e de mirare că tot felul de nevertebrate încearcă să ne coboare la nivelul lor de sfinctere care au pretenția că pârțâie gânduri. Trist trebuie să fii pentru tine - de fapt ești un trist, ca rezultatul amorului ca batista pe care-l practici în loc să-ți faci o viață. 

musca

20.06.2016 12:56

ADMIN: la cât de asistat mintal ești, nici să-ți strângi neuron lângă neuron, să faci de un creier nu ești capabil, dară-mi-te să strângi cuiva mâna la ușă. Nu uita când vii să-ți iei tricoul cu mușchi și ceafă de cocalar asudat, că poate ne și speriem.

Adauga comentariu