Dorel afectează siguranța circulației la Cluj! Și-a făcut treaba și a aruncat un gard metalic fix în drum!

La Cluj, Dorel construiește, nu gândește! În dreptul șantierului unei noi clădiri de pe strada Lombului, după ce și-a făcut exemplar treaba, Dorel a aruncat un gard metalic fix în drum, blocând un sens de mers pe o stradă aflată în pantă.

Noaptea, pe strada și-așa slab iluminată, dacă nu ești atent, riști să te trezești cu mașina în gardul devenit pericol public. Nici nu se pune problema de semnalizarea acestui obstacol rutier care de la bun început nu avea ce căuta acolo!

Noroc cu presa, care ajunge întotdeauna prima la fața locului, pentru a sesiza loviturile de maistru ale lui Dorel, făcând astfel și treaba autorităților responsabile de constatarea acestor nereguli și de asigurarea siguranței circulației.

Comentarii

Nicu

20.06.2016 09:57

Asta-i nimica,  sa vedeti separatorul de beton de la IRA, la capete nu este nici un pic de vopsea, doar griul cenusiu,  de obicei se vopseste rosu- alb,  cat mai strident,  pun chiar si un semn de circulatie care sa-i sara in ochi soferului.  Ma mir ca inca nu s-a intamplat ceva teribil. E periculos mai ales seara ori noaptea. ADMIN: credeți că le pasă? Doreilor nici atât cât prostacilor. O să-i vedeți curând pe prostaci cum se agită să ne scrie elucubrații despre minunata viață lipsită de griji pe care o trăiesc. Homo sovieticus manifestându-se în toată splendoarea.

Adauga comentariu