Domnule Tise, stiati ca DGASPC Cluj a incheiat "pe direct" un contract cu firma Circuit Doctor, care v-a nenorocit site-ul? Domnule presedinte, se continua practicile lui Dan Tamas si acum, cand capiem sa citim pe site-ul mort marea dvs. reforma a DGASPC?

Deci avem asa: Actual de Cluj scrie ca hackerul anonim care a spart www.cjcluj.ro a pus toata baza de date a institutiei de pe domeniul .ro pe un site de hackeri. Vezi AICI. Apoi, e ora 13.40 si site-ul Consiliului Judetean tot mort e.

Intre timp, de la cititorii nostri foarte arhivatori primim un email dat de sefii DGASPC Cluj in februarie 2021, mult dupa eliminarea lui Daniel Tamas, fostul sef al institutiei, in care serviciile si departamentele sunt anuntate ca exista un nou furnizor pentru repararea si intretinerea imprimantelor si xeroxurilor. Ta daaaam! Cine a castigat pe direct aproape 100 000 de lei, fara selectie de oferte? Daaa, firma Circuit Doctor SRL!

 

De la: Achizitii DGASPC Cluj <achizitii@dgaspc-cluj.ro>
Date: mar., 2 feb. 2021 la 12:40
Subject: Servicii dereparare și întreținere a echipamentelor de printare, copiere, faxuri, scannere - contract

Buna ziua,
          Va comunicam faptul ca furnizorul de Servicii de reparare și întreținere a echipamentelor de printare, copiere, faxuri, scannere din cadrul DGASPC Cluj , este S.C. CIRCUIT DOCTOR S.R.L. cu sediul în: Sannicoara str Aviator Traian Darjan, nr. 62, Jud. Cluj Telefon: 0371 785 295, e-mail: office@circuitdoctor.ro. In atasament gasiti caietul de sarcini, ofera tehnica si financiara.

-- 
O zi buna,
Echipa Achizitii Publice DGASPC Cluj
Tel: 0264/420146 int. 302, 307
Mobil: 0754060518 / 0754060520

 

V-am zis doar, firma asta apartine fiului consilierei Aurelia Bogdan, o matusalema ce imbatraneste in continuare in functia de consilier la Consiliul Judetean Cluj, despre care domnul Tise tot vorbeste ca va fi reformat si ca resursa umana. 

Firma asta castiga tot ce prinde pe pilele si telefoanele mamichii, se pare chiar si la DGASPC Cluj, institutie subordonata Consiliului Judetean. Pai asta e reforma, domnule presedinte? Cu aceeasi firma care a trantit site-ul web al institutiei se merge si la DGASPC? Apropo, ca tot urma sa intre pe ordinea de zi mare plan de revizie al organigramei Directiei de Asistenta Sociala. Tztz. Nu e bine.

 

Doamna Aurelia Bogdan, functionara cu care domnul Tise reformeaza institutia, intinerind-o grozav

Adauga comentariu