Domnule Tise, dar de ce nu ati reziliat mai repede contractul de neprestari servicii hosting cu firma fiului Aureliei Bogdan, functionara institutiei? Cum e posibil ca in 2021, in orasul IT-ului, site-ul CJ Cluj sa pice de doua ori intr-o zi?

De aproape 24 de ore, site-ul Consiliului Judetean Cluj, din judetul care se considera inima IT-ului transilvanean, este batjocorit de niste hackeri deocamdata simpatici care fac de rusine institutia condusa de Alin Tise. De ce zic ca e batjocorit? Fiidnca e clar ca nu recompensa de 100 de dolari in bitcoin e tinta hackerilor, ci sa arate opiniei publice cat de impotenta e institutia Consiliului Judetean Cluj, cu functionari lenesi sau corupti. Deci, domnul Alin Tise, care in august 2020 anunta cu mare pompa digitalizarea institutiei, nu e in stare sa dea cu pumnul in masa si sa rezolve prezenta online a CJ. Frumos! De ce oare? 

Pus pe mari schimbari, dar cam de fatada, domnul Tise ne abureste pesemne cu improspatarea organigramei institutiei, de vreme ce in CJ Cluj INCA mai lucreaza fosile de pe vremea precedentului sau mandat, ba chiar din primul mandat al lui Tise, ne referim la fosila Aurelia Bogdan, functionara in CJ Cluj. Ce legatura are doamna Aurelia Bogdan cu picatul site-ului oficial al judetului Cluj?

Pai, are. Prin fiul dumneaei, Mihai Marius Bogdan, patronul firmei Circuit Doctor SRL.

Care a detinut pana la 30 aprilie 2021, adica pana acum 7 zile, contractul de hosting cu CJ Cluj. Ce coincidenta!

 

Cum s-a terminat contractul, cum a picat siteul. Hackerit. Adica, oameni buni, unde ati mai auzit ca un hacker care are skill-urile necesare si curajul sa sparga un site al unei institutii oficiale sa ceara doar 100 de parai pentru vitejia sa?!

Ceva nu se leaga!

Baiatul asta al doamnei Aurelia Bogdan e foarte harnic si norocos. Face de toate, coseste, da hosting, spala... si castiga al naibii de multe contracte...

 

 

Unde am mai auzit noi de doamna Aurelia Bogdan? Ahha, stim. Acum 6 ani, consiliera Aurelia Bogdan a avut tupeul sa ii jigneasca, alaturi de soferul microbuzului, pe jurnalistii care fusesera chemati alaturi de oficialii CJ la o vizita de lucru.

În timpul unei „debarcări” pe traseu - la unul dintre sectoarele de drumuri judeţene inspectate de șefii CJ - un jurnalist a rămas în microbuz și a fost martor involuntar la o discuţie între şoferul Consiliului Judeţean Mircea Telecan şi Aurelia Bogdan, funcţionar public şi membru al echipei de implementare SMID.

Ceea ce la început părea o discuţie între doi oameni care evident se plictiseau între atâtea opriri pe traseu, despre diversele regii cărora le aparţin maşinile Consiliului Judeţean, dialogul s-a transformat încet, încet într-un atac de o virulență și nesimțire incredibile la adresa jurnaliştilor. Nu ştim dacă cei doi credeau că nu îi aude nimeni sau au făcut-o cu intenție, ştiind că în spatele lor se află un jurnalist.

Mircea Telecan: Vai, nu înţeleg rostul (n.red. opririlor).

Aurelia Bogdan: Da.

Mircea Telecan: Nu-i suport. Nişte nespălaţi. Şi ăsta care stă lângă mine, nu-l suport, nespălat. Uite ce a făcut aici. Locul lor este în spate, nu e aici. În spate e de ei. Nu ştiu cine le dă voie să stea aici în faţă.

Aurelia Bogdan: Daaa. Ai dreptate. Nici eu nu-i suport.

 

E ora 10.40. Pe mailurile jurnalistilor tocmai a venit un email fanfaronard cu noi realizari ale CJ Cluj:

In tot acest timp, site-ul oficial al institutiei e muci:

 

Adauga comentariu