Domnule Preşedinte Ludovic Orban, permiteţi să dau în gât: PNL Cluj a evitat să folosească imaginea lui Orban şi Rareş Bogdan la Cluj. De aceea şi rezultatul

Stimate domnule Preşedinte Ludovic Orban,

Ştiţi deja ce rezultate de rahat a făcut PNL pe Cluj-Napoca. Nişte mucoşi cu tuleie răsfirate de la USR au reuşit, în doar 6 luni, să muncească atât de bine încât, dacă am duce, generalist şi abrupt, aceste date pe localele din 2020, USR ar avea la Cluj-Napoca primar, majoritate în CL, majoritate în CJ şi preşedinte de CJ. Clujul e o filială pierdută. Fiindcă domnule Preşedinte, da, marea surpriză surpriză a „emisiunii” din 26 mai este că USR a „rupt” şi pe judeţul Cluj.

Să vă spun eu marele secret al succesului lor: au muncit.

Să vă spun eu ingredientele insuccesului PNL Cluj: îngâmfarea, autosuficienţa şi relaţia proastă cu media.

Domnule Orban, pedeliştii din PNL Cluj au ajuns atât de nesimiţiţi în relaţia cu noi, jurnaliştii, încât până şi Asociaţia Profesioniştilor din Presa Clujeană a luat poziţie oficială, acţionând în judecată municipalitatea ca protest la faptul că Emil Boc, „penelistul”, nu a mai organizat o conferinţă de presă, conform LEGII, de peste un an.

Să vă mai spun eu una, domnule Preşedinte, când mai zbieraţi că pesediştii sau Dragnea au fost netransparenţi şi s-au îndepărtat de oameni, să ţineţi cont şi de faptul că domnul Emil Boc nu mai dă audienţe de peste 5 ani, că închide uşa biroului său de ales local „pulimii”.

Domnule Preşedinte Ludovic Orban, dar mai e o prostie cât casa pe care Boc, Buda şi Tişe au făcut-o la Cluj: s-au ruşinat să folosească pe banerele electorale faţa lui Ludovic Orban şi Rareş Bogdan, adică a Preşedintelui PNL şi a vârfului de lance a revigorării PNL.

Departe de mine de a da limbi în cur, dar de data aceasta şi dumneavoastră şi Rareş Bogdan aţi muncit ca nişte demenţi, zi de zi, şi aţi câştigat popularitate, atât pentru propriile persoane, cât şi pentru partid.

Cumva, ilustrul necunoscut şi nătănăul Daniel Buda, a considerat că se poate pişa pe imaginea preşedintelui PNL şi a lui Rareş Bogdan şi că moaca lui valorează mai mult, în context electoral, câtă vreme, vă spun eu, fără ură, portarul de la Facultatea de Litere din Cluj este mai notoriu decât el.

Mai e un subiect delicat pe care vreau să vi-l supun atenţiei, domnule Preşedinte. Acum că, subtil şi pervers, i-aţi trimis în cimitirul elefanţilor politici pe pedeleii Blaga, Falcă şi Hava, poate vă gândiţi să puneţi în fruntea filialei PNL Cluj şi un liberal adevărat, nu un răspopit pedelist.

Să nu vă gândiţi la Adrian Oros, cel care-şi bea şpriţul, în continuare, cu traseistul Marius Nicoară. Să nu vă gândiţi nici la Horia Şulea, tractoristul isteric din comuna Floreşti, care abia aştepta duminică să fugă spre ALDE, dacă ieşea bine.

Să puneţi un liberal adevărat, modest şi muncitor. Am eu o propunere: Ioan Bîldea. Nu e vedetă, e simplu membru. În trecutul său mediu îndepărtat, Ioan Bîldea a reprezentat cu cinste PNL fiind cel mai bun consilier local din acea garnitură. Pentru că îi făcea opoziţie lui Boc, sau îi deranja interesele lui Nicoară, Bîldea a fost ejectat din orice calcul al PNL Cluj în urmă cu câţiva ani. În loc să plece la ALDE, în loc să se retragă din PNL, Bîldea a ales să rămână şi să muncească în continuare pentru PNL. A fost pe sate, a împărţit pliante, a făcut tot ce trebuie, însutit mai mult decât chiar cel interesat să devină europarlamentar, Daniel Buda.

De aceea cred că Daniel Buda, căruia i-a fost ruşine cu faţa lui Ludovic Orban şi Rareş Bogdan în Cluj, trebuie să „degajeze”. Iar dumneavoastră, domnule Orban, puteţi să-l „ejaculaţi”, nu pentru că zic eu, ci pentru un motiv mult mai periculos: dacă nu o faceţi, pierdeţi Clujul.

Comentarii

Nicu

28.05.2019 17:12

Va rog sa nu-i pariti, poate scapam de ei, lasatii sa-si sape groapa! De 16 ani de ajunge!

Adauga comentariu