Domnule colonel-tiriplici Clițan, sef al Grupării de Jandarmi Mobile “Ştefan Cicio-Pop”, SCOATETI FILMARILE! Sa vedem cat de violent a fost taticul copilului gazat! Ba, nu va e rusine?

Sebastiane draga, dom' colonel Clitan,

 

Mamica mea m-a invatat sa manifest maxim respect fata de Oameni. Si sa le sar la gat celor care ma trateaza cu nesimtire. Tu asta faci, bre, acum. Te tutuiesc, ca nu e decat o mica diferenta intre noi. Ti-as fi vorbit cu dumneavoastra daca ai fi respectat presa si opinia publica. Insa de la venirea ta la Cluj din imensul oras salajean Jibou, te-ai pisat pe presa si pe opinia publica. 

Ieri, am demonstrat cu poze si filmari si marturiile victimelor ca 2 dintre subordonatii tai, niste nesimtiti, fiindca nu toata jandarmeria e asa, au dat cu spray cu gaze spre un tatic cu un copil de 2 ani in brate suferind de astm si, in episodul doi, spre o mamica gravida in luna a saptea, sotia lui. Ba, tablagiu jiboan, a fost nevoie sa treaca 72 de ore ca taranul din tine sa inteleaga ca situatia e cotoioasa. Intre timp, presa si-a facut datoria si a aratat cat ati fost de penibili si cum ati fracturat cel mai frumos public din ultimii 10 ani. Intre timp, IPJ Cluj l-a prins pe idiotul care v-a lovit colegul. Numai tu, nene, nu ai catadiscsit decat azi sa dai un comunicat de tablagiu cu liceul industrial, ca asta il ai, m-am uitat in CV, ma doare in cur de cele 2 facultati, nu ai inteles nimic din ele si nici ca traiesti in anul 2019.

Si in acest comunicat ai ales sa dai VINA, baaaa, incredibil, pe tatal copilului care cica "era in grupul suporterilor violenti". Sa mori tu? Violenta inseamna sa canti? Sa sari? Au fost sute de familii cu copii la meci si au stat in peluza, si aia sunt huligani? Ba, dar chiar nu ti-e rusine, betmen cu tresa, sa spui ca tatal copilului e de vina cand voi ati improscat cu gaze coridoarele in loc sa aratati fermitate in fata catorva suporteri care au sarit calul?

Auzi, nene, tu reprezinti o divizie dintr-un minister, un minister puternic, al Internelor. Esti omul legii si al probelor. Sau ar trebui sa fii. Ia scoate, Clitane, daca esti profesionist si NU ai nimic de ascuns, filmarile cu taticul violent si cu mamica violenta! In Cluj Arena, nici sa te basesti nu poti, ca te surprind camerele de luat vederi. Ia scoate-le tu si da-le maine pe presa, ca sa putem sa iti dam dreptate! PROBE, Clitane, ca aici e Cluj, nu e Zalau, sa te lingi pe frunte cu Tibi Marc si ala de la Finante!

Victimele abuzurilor subordonatilor tai sunt oameni simpli. Nu se pto apara, nu se stiu bate cu voi. dar noi stim. Nu iti fa griji, am sesizat Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj si maine vom face la fel si cu cel militar. Iti vom face sesizari la toti sefii tai si pana la ministrul Carmen Dan. Fiindca noi stim folosi legea, nu gazele in ochi.

 

Comentarii

Luci Marius

11.06.2019 23:49

Sustin demersul jurnalistic al d-lui Alexa&Co, intamplator cunosc familia victimei ( pot fi considerat subiectiv) dar interventia jandarmilor cca 15 buc. impotriva a cca 30 suporteri iritati de desfasurarea jocului care au coborat din tribuna si gestul fara cap al suporterurui care a patruns pe teren si nu l a oprit nimeni, acesta traversand intreg terenul de joc, a fost neprofesionista de aceea s a ajuns la aruncarea cu scaune pt ca s a permis deliberat chestia aceasta.Jandarmul lovit nu avea ce sa caute in primul rand sub o peluza agitata acesta( jandarmul) visând nici nu era atent la ce se intampla in zona, fara echipament de protectie!!!Asa sunt instruiti asa sunt pregatiti de acesti sefi de divizii care habar nu au ce inseamna o interventie intre suporteri.Plangeri penale, dovezi filmate si trasi jandarmii la raspundere si prezentarea demisiei sefilor ( dar nu stiu ce inseamna onoare, ei asteapta pensia grasa calculata in urma ultimelor n salarii).Iar daca mama, bebelusul nenascut, tatăl si băiețelul ( MICUL “U”-ist) au bruscat jandarmii sa i amendeze si sa i suspende tot in urma probelor video sau a martorilor.

Andra Iordache

12.06.2019 07:43

Te sustinem, d-le Alexa. Mergeti cat se poate de departe cu investigatiile.

Vasile

12.06.2019 08:24

Domle, se știe că la un meci pot apărea situații violente! Atunci la ce aia a calului îți expui copilul și nevasta gravida aducandu-i acolo?! Despre asta nu vorbește nimeni, e cool sa se lovească doar in jandarmi, care, de voie, de nevoie, și-au făcut meseria!

Adauga comentariu