Domnul Vasile Dancu este rugat sa ii elibereze putin lesa lui Cordos de la raionul Cosmetice. Nu de alta, dar Cordos a facut rahatul praf la Triteni. Si inca nu egzista candidati la CJ si Primarie

Motto:

An tan tichi tan
Joc de fotbal clujean
Mingea e la Squirtesh
Squirtesh e in izmene
Pasa la Vasile
Vasile da cu curu
Sut bara gol
Cordos e in curu gol

 

La sediul PSD Cluj e forfota mare. Zi de zi, de zici ca PSD e la guvernare, de zici ca PSD Cluj lupta cu sanse pentru a lua 75 de primarii, sefia CJ si Primaria municipiului. E o nebunie, se fac sedinte peste sedinte, discutii, iti vine sa plangi de emotie. Atata doar ca e doar forfota impotentei. PSD Cluj e sub 10 la suta in sondaje, a ramas fara 20 de primari (pana si cei mai statornici - Tibi de la Mica, Fartan de la Sanmartin - au plecat alungati de indiferenta Clujului si bine au facut), mai sunt 12 zile si incepe campania electorala si PSD Cluj nu are stabiliti nici macar candidatii la sefia CJ si la Primaria Cluj-Napoca, in timp ce USR si Ungureanu stau de 3 saptamani pe teren zi de zi in campanie.

Nu, nene, Cordos Alexandru, de doua saptamani instalatul interimar al PSD Cluj, e cu sedintele. Cacat pe el sa nu greseasca in fata Bucurestiului si in fata lui Vasile Dancu, stapanul care i-a dat temporara glorie, Cordos se sugruma in lesa foarte scurta. Pe de o parte, in suflet, stie ca se face de cacat, stie si cine sunt aia cu care se intalneste in sedinte, stie ca multi dintre ei nu il salutau cand avea probleme cu procurorii, pe de alta, presiunea de a nu iesi din cuvantul stapanilor e prea mare.

Ieri, o publicatie din Campia Turzii care are 55 de cititori si e gestionata de un cetatean de culoare a publicat o stire aparent fara importanta. Ca PSD Cluj, adica Cordos, a stabilit cine va fi candidatul la primaria Triteni. Pana deunazi, postul fusese detinut de Sasa Valer, condamnat în 2019 la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în funcție si suspendat din functie anul acesta de prefectul Mircea Abrudean. Mare palma pe obrazul PSD, dar asta e. 

Si, ce s-a gandit Cordos sa faca? Sa il inlocuiasca pe Sasa Valer cu Pavel Ceclan.

Pavel Ceclan este candidatul PSD-ului, fost angajat in Primaria Triteni si un apropiat al fostului primar, Valer Sasa.

“Am luat aceasta decizie, tinand cont de experienta pe care domnul Ceclan o are in administratia publica. Dansul poate sa continue proiectele cu finantare guvernamentala si europeana demarate de fostul primar.”, a declarat Alexandru Cordos pentru obscura publicatie care are un singur "angajat", facturistul de culoare.

Ia sa vedem ce "experienta in administratia publica" are domnul Ceclan, daca tot zice Cordos asta.

Gazeta de Cluj scria acum 4 ani ca, la Triteni, una din firmele „abonate” la bugetul local e chiar SC DPA Trans SRL. Societatea aparţine soţiei lui Ceclan Pavel, angajat al Primăriei pe functia de coordonator al activităţii de transport.
Acelaşi  Ceclan Pavel este şi verişor primar cu edilul comunei, Valer Sasa, mamele acestora fiind surori.

Gazeta de Cluj a prezintat cu lux de amanunte reţeta de „succes” prin care, ilegal, familia Ceclan obţinea bani din bugetul comunei.

Firma DPA Trans, al cărei administrator şi asociat este Ceclan Adriana, presta activităţi de transport avand personal detaşat în interiorul primăriei. Soţul acesteia, conform Revisal, era angajat atât la primărie cât şi la firma DPA Trans.

Cu toate acestea, Pavel Ceclan nu lucra în orice domeniu din administraţia locală a Triteniului, ci chiar pe ramura de coordonator al activităţii de transport. Cu alte cuvinte, controla alocările financiare către firma nevestei sale şi implicit firma la care el are „al doilea job” part-time.

Ceclan Pavel era angajat la primărie cu norma întreaga, 8 ore pe zi-/40 ore pe săptămână în calitate de personal contractual. Iar, la DPA Trans, acesta aparea cu un contract de muncă pentru două ore pe săptămână.

Felicitari, domnule presedinte Cordos! Numa' bine o sa poata celan, DACA castiga, sa se infrupte si legitim de aceasta data din bugetul primariei!

 

PS: Triteni e rezolvat, dar la Cluj-Napoca unde e candidatul? Sau inca nu s-a decis domnul Profesor, Sandule? No, bine, atunci mai asteapta, sa te duci cand te fluiera si aduci in gura oul fierbinte!

Adauga comentariu