Domnul Goe Vladut Buzoianu l-a jignit pe un jurnalist de investigatie zicand ca ar fi boschetar. Tavi Buzoianu a zbierat la beizdeaua sa in conferinta de presa

Tavita Buzoianu si-a batut azi joc de presa clujeana organizand o conferinta penibila la care au participat foarte putini jurnaisti. Dar si aceeia care au participat au fost pur si simplu batjocoriti de Buzoianu care, in ingamfarea sa, s-a crezut la o AGA, in care doar el si invitatii lui aveau dreptul la cuvant.

Cel mai penibil moment al conferintei de presa a fost acela in care chichiriciul de Vlad Buzoianu a reusit sa il enerveze pe tatane-sau  prin elucubratii pitigaiate pe care le scotea pe mufarina, deranjand conferinta. “Rebelul" de Vadut si-a luat una in bot instantaneu de la tatanele iritat care, nu s-a mai putut abtine nici el, enervat de obraznicia plodului, a racnit un “Nu!” in sala, ordonandu-i beizadelei sa se opreasca.

Asta nu e totul. Jurnalistul Alin Golban i-a adresat o intrebare pertinenta lui Tavi Buzoianu cerandu-i sa spuna cine sunt persoanele de la care a luat imprumuturi de un sfert de milion de euro. In loc de raspuns, Buzoianu l-a jignit pe jurnalistul de investigatie care a dat sa plece. Ei bine, in acel moment, Goe Buzoianu, adica Vladut, a vomitat pe gura o jignire si mai mare facandu-l pe jurnalist boschetar.

Asta e educatia pe care a primit-o “rebelul” de la mica si ticu.

Cat de trist e sa iti faci campanie electorala cu nevasta si copiii!

Sa ii transmita cineva Danei Gherman, purtatoarea de cuvant a lui Buzoianu, ca ce a fost astazi nu a fost conferinta de presa. A fost o rusine si o ofensa la adresa presei locale. Tot pe Dana Gherman o rugam sa ne spuna daca e adevarat ca Octavian Buzoianu  foloseste bani din propriul buzunar pentru a-si plati la negru voluntarii. Sa aiba grija Dana Gherman ce raspuns ne da fiindca s-ar putea sa ii facem o surpriza audio. 

Comentarii

Ladislau Tobias

26.05.2016 14:18

mare mare problema ar fi pentru noi clujenii ca un astfel de specimen ipocrit si rau intentionat sa ajunga la conducerea orasului; ce nu inteleg e ca natura umana are in instrinct rusinea; acest om inseamna ca s-a dezbracta de natura umana pentru ca nu cunoaste rusinea, dupa ce a distrus ursus, feleacul si multe altele. ce nu inteleg e suma de bani care ar putea sa ii multumeasca pe flamanzii si hamesitii astia; stau pe averi colosale, isi invata odraslele sa nu munceasca ci sa fure si sa face smecherii( adica sa fie oamnei de afaceri dupa conceptia lor) dar tot le mai trebuie, mai mult mai mult...ar trebui cred eu ca ISIS sa se ocupe de ei, ca alta lege nu ii poate atinge

deri

26.05.2016 14:41

astia din poza sunt tata / fiu?ca asa isi dau mana parca s-au hotarat sa vanda orasul pe din doua!!ne-am facut noi aranjamentul, da'i incolo de clujeni, sa iasa jmenu'

gica@mailinator.com

26.05.2016 16:25

de n-as fi prost ca noaptea, nu m-as confunda cu iedutu Vladutu. iar am venit sa balesc la postare si nu mi-a iesit decat de un muget.

ionut

26.05.2016 17:24

ca un linge-blide ce sunt, am venit sa balosesc un comentariu si pe aici, o chestie cu copy-paste de la alte baloseli puse la ordin la materialele de pe ziarul dumneavoastra. dar cum pe cand eram mic tata ma arunca de 3 ori in sus si nu ma prindea niciodata de se auzea doar POC-POC-POC, cum facea capul meu pe treptele birtului, am uitat ce-am vrut sa va scriu. 

Radu

26.05.2016 19:37

Comunistii psd-isti.... De aceea nu-i iubesc clujenii pe comunisti!

Niros

01.06.2016 14:16

NESIMTITUL si INPERTINENTUL cred ca era pe iarba, altfel nu-mi dau seama de ce este atat de NESIMTIT si de IMPERTINENT. ADMIN: Domnule ANONIM, canf=d vaceti astfel de afirmatii grave, va rugam sa veniti si cu probe. Eventual acele probe sa le duceti catre DIICOT. Multumim.

Adauga comentariu