Domnu' comandant IPJ Cluj, videtz ca ieste parti la Belis si in sara asta! Ca asara o fost doi tablajii din subordine si s-or ras copchiii de ei

Sa murim nu alta de emotie si sa ne dea lacrimile nu alta cand am vazut declaratia sefului IPJ Cluj, Mircea Rus, data la un rahat de pagina de feisbuc recent, in care se plangea amarnic de cat de ingeniosi sunt clujenii si cum dau ei politiei dureri de cap facand chefuri ilegale, in timp ce onor politistii clujeni au atatea lucruri de facut! Va dati seama ce greu ii e lui Mircea Rus sa instaureze ordinea in Cluj? Foarte greeeu! Ia sa il citim pe seful Poltiiei Cluj ce enormitate a scos recent printre buze:

"Sunt problemele cu private party-urile acestea care efectiv ne mănâncă zilele. Oamenii sunt ingenioși, învață să se ascundă, vor să petreacă. Nu știu de ce ei au impresia că noi nu îi înțelegem. Nu știu de ce ei au impresia că eu nu aș vrea să stau la o masă într-un restaurant să mănânc ceva, să beau ceva și să mă simt bine împreună cu familia și cu prietenii. Nu știu de ce ei au impresia că noi suntem cei care vor să le facă rău".

Pai, domnu' comandant, daca sunt probleme cu partyurile, retineti si dumneavoastra niste organizatori, ca sa inteleaga mesajul! Sau dati-va demisia si vine altul mai hotarat!

Nu de alta, dar cand e de inchis igluuri la restaurantele din Cluj-Napoca, politia clujeana e prima care se baga! Cata ipocrizie! 

Aseara, niste papagali au facut chef in Belis! Nu chef, clubbing, nene, cu tone de participanti, DJ, beutura si niste ierbuta si pastile. 

S-au dus doi tablagii peste ei sa vada ce e, au ras aia de politai! Cum e posibil, domnu' comandant? Da te ia la sperla niste mucosi pastilati? Ia, uitati, domnu' comandant, cum rad aia de politia clujeana pe care o conduceti!

Pai, nu e misto, domnu' comandant Rus? 

Stiu ca e greu, sunt atatea chestii de facut. Da' vedeti ca si in seara este chef. Tot acolo. La Belis, unde primarul se lauda ca nu are comuna Covid, dar o sa cam aiba in conditiile astea. Poate mergeti si dumneavoastra, domnu' Rus. Sa va simteti bine!

Adauga comentariu