Domn’ primar Emil Boc, s-au terminat banii de propagandă de avem surprize din acestea: Clujul, în topul celor mai poluate oraşe din ţară?!

Într-un clasament privind calitatea aerului la nivel global, realizat de o organizaţie elveţiană, Cluj-Napoca se află în topul celor mai poluate oraşe din România.

Potrivit unui studiu al organizaţiei elveţiene AirVisual, România ocupă locul 37 din cele 73 de ţări analizate din punct de vedere al calităţii aerului, în 2018, cu un grad de poluare moderat. În ceea ce priveşte oraşele, în clasamentul care prezintă datele a 22 de localităţi din România, Cluj-Napoca se află pe locul 2 în ţară privind gradul de poluare, după Iaşi. Surprinzător, Bucureştiul se situează abia pe locul 4, după Braşov. La polul opus, printre cele mai nepoluate oraşe din România se află Constanţa, Brăila şi Galaţi.

Deci, după ce am citit anul trecut propagandă municipală pe banii noștri despre cel mai curat aer din Galaxie, ne întrebăm ce s-o fi întâmplat: s-au isprăvit bășinile din Primărie, sau e un atac murdar al viniturilor împotriva lui bietul Miluț al nostru? Oare cât de curat va fi aerul după ce Boc va distruge și Parcul de Est cu așa zisul Aqua Park?

Adauga comentariu