Doi șoferi au fost prinși cu 171 km/h pe drumurile din Apahida și Bonțida

Polițiștii clujeni au aplicat 30 de amenzi pentru viteză, într-un interval de doar câteva ore, în timpul unei acțiuni de verificare a modului în care șoferii respectă regulile de circulație. Un exemplu semnificativ face referire la doi conducători auto care au fost depistați pe raza localităților Apahida/Bonțida, pe DN1C E576, în timp ce se deplasau cu viteza de 171 km/h.

„La data de 11 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au organizat o activitate în scopul combaterii nerespectării regimului legal de viteză și asigurarea unui trafic rutier sigur. În intervalul 09.00-14.00, polițiștii rutieri au acționat pe trei tronsoane de drum din județ, respectiv DN1F E81, DN1 E60, DN1C E576”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

În urma activității de control au fost depistați numeroși conducători auto care au încălcat normele circulației pe drumurile publice, fiind aplicate 55 de sancțiuni contravenționale. Dintre acestea, 30 au reprezentat nerespectări ale limitei legale de viteză.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 8 permise de conducere.

Adauga comentariu