Doi membri USR Cluj, în pericol să fie excluși din partid. Goțiu: ”Există o sesizare. Sunt vizați Daniel Giurca și Cosmin Stănoiu”

Senatorul USR Mihai Goțiu a confirmat că există o sesizare pe numele a doi membri USR Cluj, Cosmin Stăinoiu, vicepreședintele USR Cluj-Napoca și a lui Daniel Giurca. Biroul Național USR ce se va întruni mâine va discuta excluderea celor doi pentru încălcarea statutului partidului. 

Parlamentarul Mihai Goțiu a declarat pentru Ziar de Cluj că știe de această situație, a citit sesizare făcută împotriva celor doi colegi și nu consideră că sunt motive pentru excluderea acestora. 

”Este o sesizare de săptămâna trecută. Mâine se va discuta în Biroul Național. este vizat și el și Cosmin Stănoiu. Din punctul meu de vedere este fără susținere, dar vedem ce se întâmplă mâine. Am spus public că îi susțin pe colegi. Nu mă pot antepronunța, dar am citit sesizarea, nu se susține pentru excludere. Nu cred că acuzațiile care li se aduc sunt fondate”, a declarat Goțiu.

Citește și:

Ajunge USR cu suficienți membri până la "Locale"? Alți patru membri vor fi excluși. Printre aceștia și clujeanul Daniel Giurca, acuzat că ar fi șters documente interne ale partidului

Adauga comentariu