Doi indragostiti vad cum vor arata peste 70 de ani. VIDEO

Un cuplu a fost de acord sa participe la un experiment care transforma expresia "Si-au trait fericiti pana la adanci batraneti" in realitate.

Kristie si Tavis au fost protagonistii unui experiment care face senzatie pe internet. Cei doi indragostiti, care urmeaza sa se casatoreasca peste o luna, au fost "imbatraniti" de o echipa de makeup artisti. Cei doi au trecut prin trei transformari majore, fiind machiati pentru a arata pe rand de 50, 70 si 90 de ani, scrie protv.ro.

Kristie si Tavis au povestit ca isi doresc ca familiile lor sa vada imagine, deoarece acestea sunt cu adevarat impresionante. "Mama mea crede ca acesta este cel mai tare lucru din lume", a declarat Kristie, conform Huffingtonpost.

Reactiile celor doi indragostiti atunci cand descopera cum vor arata peste 70 de ani sunt de-a dreptul emotionante. Materialul video a ajuns viral pe internet, pentru ca e vorba de o poveste pe care fiecare dintre noi o va trai la un moment dat.

Sa urmaresti reactiile unui cuplu si sa ii observi transformarea de-a lungul anilor este cu adevarat ceva deosebit. Fara urma de indoiala, Kristie si Tavis sunt pregatiti pentru o viata impreuna, cei doi reusind sa se accept asa cum sunt, cu bune si cu rele.

"Sunt o persoana mai buna datorita tie" este una dintre declaratiile emotionante facute de Tavis in timpul filmarilor clipului.

Adauga comentariu