Doi frați, arestați după răpirea de pe Primăverii! Victima a fost dusă într-o livadă de la marginea orașului

În urmă cu opt zile, pe 28 martie, o mamă din Cluj-Napoca apela serviciul 112 și anunța că fiica ei, o tânără  de 22 de ani fusese răpită din fața locuinței de pe strada Primăverii, din cartierul Mănăștur. Autoritățile au început căutările, iar în cursul serii respective, tânăra a ajuns acasă nevătămată, declarând că nu a fost victima vreunei infracțiuni. La cinci zile după incident, polițiștii au identificat doi dintre cei trei care indivizi care au răpit-o pe tânără, unul dintre aceștia fiind iubitul ei. 

Legea penală este destul de strictă în astfel de cazuri, în așa fel încât nu există posibilitatea ca părțile să se împace sau sa își retragă plângerile formulate inițial. Potrivit surselor, cei trei inculpați sunt frați, iar tentiva lor de răpire vizează o poveste de dragoste de mai bine de 7 ani. Tânăra de pe Primăverii ar fi rupt relația amoroasă, iar fostul ei iubit nu s-a putut împăca cu ideea. Însoțit de încă un frate, acesta a așteptat-o pe tânără să iasă din casă, a luat-o pe sus și a băgat-o în mașină. Cei doi au dus-o într-o livadă de la periferia orașului, unde amorezatul supărat a încercat să o convingă pe tânără să se împcace cu el. După ce timp de patru ore a văzut că nu o poate convinge să se întoarcă la el, iubitul rănit a condus-o până pe strada Giordano Bruno și i-a lăsat bani de taxi, iar fata s-a întors acasă. 

Dat fiind că au existat suficiente probe care să probeze infracțiunea de lipsire de libertate, anchetatorii au cerut și obținut mandate de arest preventiv pentru 30 de zile pe numele celor doi. Unul dintre aceștia a fugit înainte să fie reținut. În cauză mai este cercetat în libertate un alt frate de-al lor, care a încercat să ia asupra lui toată vina, prin declarații mincinoase. 

Citește și: Tânără sechestrată din fața locuinței din Mănăștur: „Au luat-o ziua în amiaza mare”

 

Adauga comentariu