Doi candidati, ambii picati. Soarta IPJ Cluj va fi decisa de ministrul Carmen Dan

Doi candidati la sefia Inspectoratului de Politie Judetean Cluj, ambii picati. Soarta Inspectoratului va fi decisa de ministrul Carmen Dan. Actualul sef interimar al IPJ Cluj a fost de nota 5.

La mai bine de un an de la vacantarea functiei de inspector sef al IPJ Cluj functia a fost scoasa la concurs. La examenul de azi pentru obtinerea sefiei IPJ Cluj, cei doi candidati prezenti, comisarul sef Ciprian Miron, actualul sef si comisarul sef Mircea Rus, contracandidatul sau, au picat proba interviului.

Potrivit surselor noastre, acestia au fost evaluati cu privire la ce propuneri au pentru a crea o institutie mai sigura, dat fiind problemele cu care se confrunta IPJ Cluj si care au dus la vacantarea postului de sef acum mai bine de un an. Reamintim faptul ca IPJ Cluj a obtinut o nedorita notorietate dupa ce intr-un singur an mai multi detinuti au evadat din arestul institutiei in maniera demna de filmele cu Stan si Bran, fapt ce a dus la pensionarea chestorului Grindeanu.

Urmarea a nepromovarii interviului, comisarul sef Ciprian Miron aflat in mandat intermiar va fi revocat din functie, deoarece nu se mai poate face, legal, o prelungire a mandatului de interimar. Interimatul in functie va fi stabilit de catre Ministrul Internelor, Carmen Dan. Surse de la Bucuresti ne-au confirmat ca aceasta a fost informata cu privire la prestatia celor doi candidati inca din primele minute in care s-au calculat rezultatele.

Exista o sansa minima ca IGPR sa scoata inca odata postul la concurs la sfarsitul lunii decembrie.

Comentarii

bula

14.11.2017 17:19

sa aduca unu cu oua din sud.

e

14.11.2017 21:15

Ma ofer eu.

ZODIAK

15.11.2017 00:07

Aceasta institutie, cu i mic, este si ea CORUPTA. Este in plus si subordonata politic - cu p mic. Subordonarea Gradelor (de pe umeri), in fata Neica-Nimenilor din politica, confirma rezultatele de neperformanta si pe cele de necompetenta. Trebuie pus unul cu nota 5, pt. ca predecesorii au fost de nota 2. Asa au dovedit. Mai avem in plus si un fel de analfabetism creditat "academic" post-militienistic. Mai spun ceva. Daca se poate, sa fie SUBORDONAT si in Lions, si Rotary, sau Masonerie, sau "Cavaleri templieri" de dziua 7. Daca in plus a imprumutat o persoana nonjuridica cu o suma mare de bani in timp ce este dator la o banca, atunci Acela va fi foasta numita ALESUL

Adauga comentariu