Doi câini de talie mare au rănit grav un bărbat din Câmpia Turzii

Doi câini de talie mari, similari celor ciobănești, au sfâșiat un bărbat din Câmpia Turzii, care locuiește în zona cartierului Șarât. Bărbatul a fost mușcat grav de mână și de picior, conform TurdaNews.ro

Incidentul s-a petrecut joi în apropierea terasamentului căii ferate.

Bărbatul a mers la Spitalul din Câmpia Turzii, unde i s-a administrat un vaccin antitetanos și i s-au cusut rănile. Ulterior, a fost dus la Cluj-Napoca, de către un vecin, unde i s-a făcut un vaccin antirabic. El este obligat să facă acest vaccin periodic, conform recomandărilor medicului infecționist.

„Nu vreau decât să știu dacă sunt vaccinați, dacă sunt sănătoși, asta mi-au cerut și doctorii să aflu, dacă sunt vaccinați. Din două în două zile merg la pansat la chirurgie. Mi-au făcut și o mică incizie la picior pentru a curăța rana după care, la mână, o să fiu operat pentru tendonul smuls. Vrem să știm a cui sunt câinii. Fiind pe zona CFR am solicitat și ajutorul poliției TF care ne-a acordat tot sprijinul pentru găsirea stăpânilor dar nu au găsit nimic până acum. ATENȚIE, câinii au proprietar, nu sunt vagabonzi”, a declarat persoana mușcată, conform Ziarul 21.

Din păcate, acesta nu a fost un caz singular. Tot joi, un alt bărbat a fost atacat în zona cartierului Șarât. El se afla pe biciletă, în zona fabricii de pâine și a fost mușcat de picior.

 

Adauga comentariu