Doi baieti de cinci ani au sapat un tunel prin care au fugit de la gradinita sa cumpere un Jaguar

Doi baieti de cinci ani din Urali (Rusia) au sapat cu lopatelele de nisip un tunel ca sa fuga de la gradinita si sa cumpere un Jaguar, a scris presa locala preluata de AFP.

Cei doi baieti au plecat de la gradinita din Magnitogorsk printr-un mic pasaj sapat cateva zile cu lopatele de nisip pe sub cladire”, se arata in editia locala a cotidianului Komsomolskaia Pravda. Copiii au mers apoi pe jos 2 kilometri pana la un concesionar de masini de lux de unde credeau ca pot cumpara un Jaguar, precizeaza aceeasi sursa, relateaza Agerpres.

O femeie care trecea prin zona a fost curioasa sa afle ce cautau in preajma concesionarului de automobile. “Baietii i-au spus ca au plecat de la gradinita ca sa cumpere o masina mare, dar ca nu aveau bani”, adauga cotidianul. Femeia i-a dus la un post de politie, unde conducerea gradinitei semnalase deja disparitia copiilor.

Educatoarea grupei din care faceau parte baietii nu a observat lipsa lor, motiv pentru care a fost concediata, potrivit autoritatilor locale citate de AFP.
 

Adauga comentariu