Dohotaru, optimistul de serviciu. Se hrănește cu naivitate din promisiunile guvernanților

Dohotaru ce ai primit de Moș Nicolae? O promisiune pentru pistă de biciclete între Cluj-Napoca și Florești.

Deputatul clujean Adrrian Dohotaru, acum independent, se entuziasmează la fiecare promisiune pe care o primește de la Guvern pentru proiectele sale ecologice. La fel de încântat a fost și când și-a vândut votul pentru moțiunea de cenzură pentru o lege care să interzică amabarcațiunile cu motor pe Tarnița și Beliș. Sigur că încă nu a fost aprobată o astfel de lege, dar el tot speră. Doar a dat un vot pentru acest proiect.

Guvern nou, Dohotaru, același optimist de serviciu. Orban i-a promis că va face mofificările legislative pentru a fi posibilă realizarea unei piste de biciclete între Cluj-Napoca și Florești. Desigur că este nevoie și de bani pentru ca acest proiect să se realizeze, dar de ce să ne gândim atât de departe? Nu are rost să îi stricăm deputatului Dohotaru cadoul și bucuria acestei noi promisiuni.

Încurajarea grădinăritului comunitar și acordarea de facilități proprietarilor care își amenajează grădini comunitare pe acoperișuri. O altă promisiune primită de la data aceasta de la Primăria Cluj-Napoca. Desigur că încă mai este mult până să fie adoptată o Hotărâre de Consiliu în acest sens, dar Dohotaru mai bifează o promisiune.

Un alt proiect mare al lui Dohotaru, Parcul Est pentru care se luptă de 10 ani, încep încet să prindă contur. Boc încă nu a renunțat la ideea de a construi acolo Aqua Park, dar Dohotaru este optimist că acolo va fi amenajat doar un parc.

După ce s-a războit cu Alin Tișe pe tema proastei gestionări a deșeurilor din județ, a levigatului, a CMID-ului, Dohotaru a fost fericit să fie numit în fruntea unui grup de lucru care să găsească soluții pentru problema deșeurilor și CMID-ului. Adică el chiar crede că cineva l-a ascultat și că inițiativele și ideile lui vor fi acum ascultate. Optimist până la capăt.

Dohotaru continuă sa facă filmulețe cu miniștri și prim-miniștri care îi fac promisiuni publice, crezând în continuare că astfel acestea trebuie respectate. Oare Dohotaru nu vede că acești oameni fac promisiuni an de an milioanelor de români, promisiuni ce rămân neonorate. Ei nu au scrupule, rușine, drept urmare pot să îi promită cu zâmbetul pe față orice, atât timp cât își ating scopul, iar a doua zi uită și numele lui Dohotaru.

Adauga comentariu