Doar USR, si nu BEC sau PSD, e de vina pentru situatia stupida creata la BEC. Ati uitat ca nicusoristii din USR l-au CONTESTAT pe Barna in instanta?

Biroul Electoral Central (BEC) a decis astăzi în mod abuziv respingerea cererii de înscriere în competiția electorală a Alianței 2020 USR PLUS pentru alegerile europarlamentare. Argumentul BEC a fost acela că Dan Barna și Dacian Cioloș nu ar figura ca președinți ai USR, respectiv PLUS în Registrul partidelor politice.

Imediat, in spatiul public au aparut lamentari si amenintari cu protestele, ba chiar si sugestii ferme cum ca PSD ar fi de vina pentru situatia creata, manevrand BEC.

Dar ADEVARUL nu vrea nimeni sa il vada. Sa ne referim DOAR la Dan Barna si USR.

Dan Barna a fost ales președinte al USR în octombrie 2017. Ce nu vor USR-istii sa isi aduca aminte e ca INSISI membrii USR au contestat in instanta alegerea lui Barna.

Presa nationala titra la finele anului 2018: "23 de membri USR din diverse filiale apropiati de Nicusor Dan au contestat in instanta modul in care a fost ales presedintele USR, Dan Barna si cer anularea hotararii de numire a noului lider. Actiunea civila a fost depusa la Tribunalul Bucuresti pe data de 24 noiembrie, la o luna dupa Congresul USR din 28 octombrie".

 

Chiar USR si-a blocat presedintele luni de zile pana la clarificarea in instanta a contestatiei.

Insa mai e ceva ce trebuie remarcat. Ca prostalaii de la USR s-au dus sa faca alianta cu Ciolos, desi juristii useristi STIAU de problema si i-au spus lui Barna in prealabil de acest pericol.

Lui Barna nu i-a pasat si a incheiat intelegerea cu Ciolos. Poate ca intentionat nu a vrut sa tina cont de acest detaliu, poate ca niciodata cu adevarat Barna nu si l-a dorit pe Ciolos in barca USR.

No, Dane, no, Ciolosica, jucati-o pe asta!

Adauga comentariu