Divortul Uiorenilor e doar de fatada

Umbla vorba prin oras ca divortul Uiorenilor ar fi fost unul de forma, de ochii lumii. Ca s-ar fi inteles sa faca asta, in caz ca unul pateste ceva - celalalt sa gestioneze averea.

Gura lumii are si cateva dovezi in dreptul acestei "barfe" - Faptul ca din inregistrarile din dosarul "mita la Uioreanu" reiese clar ca Horea Uioreanu contribuia serios la intretinerea vietii personale a Elenei. Daca erau divortati, de ce Uioreanu continua sa bage zeci de mii de euro in intretinerea stilului ei de viata?

Un al doilea argument este faptul ca Elena Uioreanu este cureaua de transmisie a Partidului National Liberal in relatia cu Horea Uioreanu. Prin ea se schimba informatii si strategii, iar in acest moment Elena planuieste sa mearga la fostul sau sot, sa afle cand vrea sa demisioneze din functia de presedinte a Consiliului Judetean Cluj. 

Comentarii

florin

30.07.2014 16:26

O curva penala, au divortat ca sa isi protejeze averea.

make

31.07.2014 10:37

Ce descoperire ! Pai nu era clar ca de aia au facut-o, sa-si protejeze averea ? Betivul va face doi-trei ani de parnaie pe urma i se va descoperi o unghie incarnata la piciorul stang si va fi eliberat pe caz de boala grea...

Adauga comentariu