Divizia pentru medici a Bancii Transilvania a depasit 35.000 de clienti

Divizia pentru Medici (DPM) a Bancii Transilvania, singura divizie bancara destinata exclusiv medicilor din Romania, a depasit pragul de 35.000  de clienti. Prin intermediul acesteia, in cei 8 ani de activitate a DPM, banca a acordat sectorului medicat privat credite de peste 350 milioane euro, gestioneaza depozite in valoare de peste 160 milioane euro si a emis peste 5.700 carduri.

Banca Transilvania devine astfel lider pe piata sectorului medical privat, cu peste 35.000 de clienti.

”Ne bucura increderea pe care cei peste 35.000 de medici si reprezentanti ai companiilor medicale o au in Banca Transilvania si in Divizia pentru Medici. Pe langa produsele dedicate sectorului medical, un argument in plus pentru care specialistii din domeniul medical aleg serviciile noastre este consultanta financiara dedicata, din partea echipei formate inclusiv din medici. La DPM solutiile sunt simple, business-urile medicale sunt pe deplin intelese, iar medicii beneficiaza inclusiv de servicii non-bancare, specifice activitatii lor”, declara Andrei Baican, director al Divizia pentru Medici din cadrul Bancii Transilvania.

Divizia pentru Medici a fost lansata de Banca Transilvania in anul 2007. Prin intermediul acesteia, BT sprijina initiativele private din domeniul medical, precum si proiecte de amploare din sistemul public de sanatate.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei banci din Romania, in functie de active, cu o cota de piata de 9,8%. Activitatea sa este organizata pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 6.000 de angajati, o retea formata din aproape 550 de sedii si 1,91 de milioane de clienti activi. Strategia bancii este sustinuta de actionari internationali, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si IFC, Banca Mondiala. 

Adauga comentariu