Diva, alcoolul sanitar și cei care-i suflă în ceafă: „M-am rugat să mi se arate adevărata faţă a oamenilor...”

În epoca coronavirusului, divele-au luat-o razna: Lore Groza bagă groaza în propriii fani. Acum, talentul e la vedere, chiar dacă e de neatins. Și Lore Chivu se roagă pentru descoperiri din altă lume, în locuri alese, chiar dacă ținuta de fițe i-a atras numai critici. Peste toate aceste mizilicuri se instaurează o nouă modă: diva Răduleasca propune în loc de mărțișoare, alcoolul sanitar... 

Lore Groza bagă groaza în propriii fani: „N-am de gând să prezint știrile”

Lore Groza, vedeta care chiar și la aproape 50 de ani îi înnebunește pe fani cu „sexul pe canapea”, a băgat recent groaza în propriii followeri: imaginile în care se lasă surprinsă vedeta sunt din ce în ce mai incendiare.

Adică, pot să-ndure destule admiratorii, dar au și ei o limită.

Doar că Lore face ce face și le aprinde din nou imaginația: într-un costum roșu de latex, într-o ipostază lascivă, celebra interpretă le zâmbește cu subînțeles.

Outfiturile provocatoare și decolteul amețitor au declanșat reacții controversate:

în vreme ce unii i-au scris mesaje precum „Ați fost, sunteți, rămâneți o Doamnă”, alții i-au adresat mesaje din registrul „nu ai rușine deloc”.

După cum înțelegeți, controversa e la mare căutare.

Cei mai neinspirați dintre fani și-au permis s-o compare pe vedeta sexy cu Andreea Berecleanu, dar focoasa Lore Groza le-a servit-o scurt:

„Frumos, dar n-am de gând să prezint știrile”, a reacționat diva.

De când „sexul pe canapea” a devenit unul public, Lore Groza își expune talentul fără opreliști: hiturile și concertele au încăput pe-un loc secund, acum talentul se poartă cu zâmbetul pe buze și decolteul scandalos.

Iar toate astea doar pentru educația tinerilor.

Talentul la vedere e mai mult decât muzică, e show. Talentul poate fi admirat, dar e de neatins. Iar clinicile de înfrumusețare estetică au început să producă asemenea talente pe bandă rulantă.

Admiratori să fie…

Mihaela Rădulescu, cadoul perfect în prag de primăvară: „Să dăruim alcool sanitar, dezinfectante, pe lângă mărțișoare”

De când coronavirusul ăsta buclucaș a-nceput să bântuie, iar vedetele au fost nevoite să-și anuleze concerte, vacanțe și alte deplasări din astea bombastice, diva Mihaela Rădulescu a răbufnit.

Culmea, Răduleasca le dă cu flit followerilor.

Păi, stimată divă, ce treabă au fanii dumitale cu coronavirusul ăsta chinezesc?

S-au panicat, nu-i vorbă, dar diva Răduleasca pare să fi încurcat socotelile: în loc să se ia de coronavirus, își ia fanii la rost.

Da, cică followerii celebrei vedete nu prea le au cu săpunul. Bine, departe de noi să facem asemenea afirmații tari. Dar, uite, ia de aici, diva le zice:

„În loc de panică, zic să facem ce putem. Spălăm mâinile, dezinfectăm tot ce atingem. De 10 ori pe zi. Să nu ne mai pupăm când ne vedem, să nu mai dăm mâna nici dacă încheiem afacerea secolului… să profităm de situație și să învățăm o dată pentru totdeauna cum se stă civilizat la coadă, la o distantă de cam 1 m, fără să suflăm în ceafa nimănui, fără să atingem pe nimeni, așa... ca „afară”, ar fi reacționat Răduleasca.

Asta cu spălatul de zece ori pe mâini mai treacă-meargă, dar să vii să le spui fanilor că trebuie să învețe să stea la coadă, ei bine, asta-i dură rău.

Păi nu știu ai noștri, de zeci de ani, cum să stea la coadă? E mai mult decât o tradiție. Cultura statului la rând are deja un specific propriu, dar na, diva reinventează apa caldă.

Dar cel mai aprig sfat lansat de Răduleasca lovește în locul ăl mai sensibil:

„Și propun să dăruim alcool sanitar, dezinfectante, pe lângă mărțișoare, tura asta”, a răbufnit Răduleasca.

În loc de mărțișoare? Oricând.

Diva, alcoolul sanitar și cei care-i suflă în ceafă.

Chivuleasa răspunde criticilor ei după apariția incendiară de la Prislop: „Am venit pe lume dezbrăcați”

Lore Chivu le răspunde criticilor săi. Nu de alta, dar în ultima vreme și-a tot făcut drum prin locuri din astea alese. 

„Mă duc la Arsenie Boca de câte ori simt.

M-am rugat să mi se arate adevărata faţă a oamenilor din jurul meu.

Eu merg acolo pentru liniştea mea sufletească, nu înţeleg de ce cei din jurul meu ar trebui să mă judece într-un fel sau altul”, a reacționat Lore Chivu după ce fanii răutăcioși au criticat-o pentru ținută.

Uite asta, da: n-a apucat să arunce decât câteva poze pe Insta, că adevărata față a oamenilor s-a și revelat. Și ce dacă a avut o geantă din aia de fițe sau o eșarfă de dive?

Oricum, am venit pe lumea asta dezbrăcați…

„Aveam în maşină o eşarfă şi am pus să îmi pun ceva pe cap.

Şi s-a nimerit să fiu aşa.

S-a nimerit să am o geantă de firmă la mine.

Dumnezeu ne vede sufletul, iar oamenii s-au uitat la cu totul altceva.

Nici măcar nu am avut decolteu…

Am venit pe lume dezbrăcaţi şi o să plecăm de aici fără nimic”, a replicat Chivuleasa.

Chiar așa. Așa s-a nimerit. Sau atât s-a putut.

N-aveți decât să priviți dincolo de imaginile alea deocheate, în căutarea sufletului ascuns de silicoane.

La Naiba! 

 

 

 

 

 

 

 

sursa foto: instagram/facebook.com

Adauga comentariu