Directorul SCJU Cluj a pierdut procesul cu deputatul Ungureanu (MINUTA)

Directorul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, ec. Petru Sușcă, a pierdut procesul de calomnie pe care l-a pornit împotriva deputatului Emanuel Ungureanu. Potrivit deciziei Tribunalul Cluj, Petru Sușcă are de achitat 2.000 de lei cheltuieli de judecată suportate de Ungureanu. 

"Respinge ca nefondată acţiunea civilă precizată formulată de reclamantul PETRU SUSCA, în contradictoriu cu pârâtul UNGUREANU EMANUEL-DUMITRU. Respinge ca nefondată cererea reconvenţională formulată de pârâtul-reclamant reconvenţional UNGUREANU EMANUEL-DUMITRU în contradictoriu cu reclamantul-pârât reconvenţional PETRU SUSCA. Obligă pe reclamantul Petru Susca să achite pârâtului Ungureanu Emanuel-Dumitru suma de 2000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată parţiale reprezentate de onorariu avocaţial. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Cluj-Secţia civilă", se arata in solutia pe scurt. 

Citeste si: SCANDAL în curtea Spitalului Județean Cluj: Emanuel Ungureanu dă publicității rapoartele ascunse ale Corpului de Control, iar managerul Petru Șușca se apără și enumeră investițiile

Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Cluj. 

Adauga comentariu