Directorul general a convocat o consfatuire de urgenta, dar restransa, compusa din neveste si securistul imbecil. Se agita apele, caci Emi a scris ieri acasa

Va spuneam ieri AICI ca una dintre cele mai mari firme de IT din Cluj este subiectul unei investigatii economice private efectuata de o firma elvetiana de protectie interna, specializata in identificarea fraudelor economice, antispionaj, etc.

Dezvaluirile importante facute de ieri au demonstrat nu numai ca niste bieti ziaristi stiu o gramada de lucruri din firma de IT, ci si ca masurile excesive de securitate video si informatica sunt fix pix, cand ele sunt implementate de securisti imbecili si de vanzatori de minciuni.

Directorul general a convocat o sedinta de urgenta cu boardul restrans din care fac parte nevestele si Nautica, precum si spalatorul de bani Pantea pe care securistul Marius Matei l-a convocat de urgenta la Cluj (apropo, cat de penibil e ca Matei si-a angajat fiica la paza, punand-o la receptie in Tower 3!).

Din firma au citit articolul sute de angajati si unii dintre ei isi distribuie pe whatsapp faze de genul "Directore, n-ai sa rezisti/ Nici cu mii de securisti".

Emi a citit cu Google Translate articolul, a primit un telefon din Cluj si a dat un telefon acasa.

Pana atunci, sa va mai spunem ce mai cauta elvetienii.

Au descoperit ca prin firma Dot White, condusa de Cristi Bejenariu, fost delivery boy in firma de IT, se scurge cascaval important, desi in firma de IT sunt resurse umane suficiente care nu sunt folosite in proiecte si nimeni nu intelege de ce se inchiriaza oameni de la Beje.

Au descoperit ca prin firma Morphoza care s-a ocupat de toate amenajarile firmei de IT se scurg bani catre directorul general care il foloseste pe papagalul Zoltan Nagy, pseudo omul de afaceri ce a avut numai esecuri (Telezimex, Trustul CRE), ca sa dreneze comisioane babane. Martalogul de Nagy era disperat dupa bani si a acceptat orice conditii. Toate amenajarile au fost facute la preturi exorbitante, de un lux inutil.

In Tower 3, zis si Turnul lui Tise, pomul artificial pus in interior de Morphoza a costat 75 000 de euro plus TVA. Ba, sunteti nebuni? 75 000 de euro plus TVA!

Sa nu mai zicem de noul sediu din capitala, 4000 de mp din centrul centrului luati pentru 110 angajati, in conditiile in care norma maxima a firmei-mama este de 9 mp pe angajat si 15 mp pentru manageri.

Ca sa vedeti cum se scurg banii spre directorul general, sa ne uitam putin cum Morphoza sugea acadeaua acum 5 ani si cum i-a crescut cifra de afaceri de 6 ori de atunci:

 

Alta teava de supt cash din firma de IT este firma lui Petre Nastase, Art Focus International, prieten de betii grele cu directorul general. Asta organizeaza toate petrecerile de firma, susanele, expozitii, cu preturi mai mari cu 50 la suta decat pe piata. Desi angajatii au adus in atentia conducerii aceste aberatii financiare, li se raspundea invaraibil de catre Oana ca asa a decis sefu'.

Sigur, insa acasa la firma-mama se stie oare ca petrecerile faraonice de Craciun au ajuns sa coste de la 500 000 de euro in sus? Nu, dar se va sti in curand.

Krind Int e firma din bucuresti prin care se sug bani buni si cu care insusi directorul general tine legatura, nu vrea sa transpire nimic. Haha, bine, noi stim ce e acolo. Dar va zicem in curand.

Mai interesante acum ni se par investigatiile firmei elvetiene. De exemplu, elvetienii au aflat ca Continental, cu care firma de IT avea o solida relatie de afaceri facuta, asa cum se lauda directorul general, fiindca acesta s-a imbatat cu sefii de acolo, a facut o mica dandana recent. In sensul ca firma de IT clujeana isi deschisese in Serbia o filiala bazandu-se ca va inchiria oamenii de acolo catre Continental. Ei bine, Continental si-a luat oameni proprii si filiala a ramas pe bara. Directorul general a innebunit, fiindca filiala din Serbia e pe contabilitatea de la Cluj si creeaza mari pierderi.

Bine, asa, daca tot discutam, contractele cu Romstal si McDonald's reprezinta implementari catastrofale pentru firma de It din Cluj. Profitul este inexistent, fiind insa aranjat contabil ca sa fie putin peste 0. De ce e negativ? Nu stiu, sa intrebe elvetienii pe Maria si pe Dot White...

Sunt nori negri si peste relatia firmei de IT cu Romstal si E van Wijk, fiindca solutiile tehnice sunt foarte proaste si firma de IT era la un pas sa isi ia un sut in cur in timpul implementarii. 

Asa, de final, sa va mai spunem ceva ce nu stiati: ca, de aproape un an si jumatate, la firma de IT, dar pe zona Bucuresti, este un angajat foarte interesant, Andrei Cepoi, fost IBM si fost Telekom, de unde a fost data afara fiindca si azi baiatul este cercetat de DNA pentru trucarea unor licitatii cu statul. El se alatura angajatilor cu CV patat pe care directorul general i-a angajat.

De exemplu, Kevin von Gamm, despre care va ziceam ieri ca a fost tras pe linie moarta de directorul general ca sa nu mai aiba acces la info, a fost ars rau de ASF, care i-a dat o decizie ce nu ii mai permite sa se angajeze in banci si asigurari.

Ia sa citim putin decizia din 2011:

"Decizia nr. 154/2011 privind sancționarea domnului Kevin Michael Alexander Von Gamm, persoană semnificativă la Societatea Comercială AWD Romania Broker de Asigurare - S.R.L., cu retragerea aprobării

In baza Hotărârii Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, consemnată în procesul-verbal al ședinței din data de 8 februarie 2011, în cadrul căreia a fost analizată Nota nr. X169 din 1 februarie 2011 privind controlul efectuat la Societatea Comercială "AWD Romania Broker de Asigurare" - S.R.L., cu sediul în str. Tudor Vladimirescu nr. 56A (corp B, mansardă), et. 2, localitatea Târgu Mureș, județul Mureș, înmatriculată la oficiul registrului comerțului cu numărul de ordine J26/359/25.02.2008, cod unic de înregistrare 11433859/11.02.1999, înscrisă în Registrul brokerilor de asigurare sub nr. RBK-041/10.04.2003,

a constatat următoarele:

1. Au fost încasate sume cu titlu de prime de asigurare fără a fi depuse la societatea de asigurare.

Fapta constituie contravenție conform prevederilor art. 63 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 136/1995 privind asigurările și reasigurările în România, cu modificările și completările ulterioare.

2. Raportările aferente semestrului I 2010 și trimestrelor I, II și III 2010 au fost transmise cu întârziere în format letric.

Astfel au fost încălcate prevederile art. 35 alin. (5) lit. f) din Legea nr. 32/2000, cu modificările și completările ulterioare, și ale art. 3 pct. II și III din Normele privind forma și conținutul raportărilor financiare pe care trebuie să le întocmească brokerii de asigurare și/sau de reasigurare, puse în aplicare prin Ordinul președintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor nr. 3/2009.

Fapta constituie contravenție conform prevederilor art. 39 alin. (2) lit. a), f), m2) și m3) din Legea nr. 32/2000, cu modificările și completările ulterioare.

3. Raportările privind taxa de funcționare aferente trimestrului II 2010 au fost transmise cu întârziere.

Astfel au fost încălcate prevederile art. 35 alin. (5) lit. f) din Legea nr. 32/2000, cu modificările și completările ulterioare, și ale art. 3 pct. III din Normele puse în aplicare prin Ordinul președintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor nr. 3/2009.

Fapta constituie contravenție conform prevederilor art. 39 alin. (2) lit. a), f), m2) și m3) din Legea nr. 32/2000, cu modificările și completările ulterioare.


Comisia de Supraveghere a Asigurărilor d e c i d e:

Art. 1. -

În conformitate cu prevederile art. 39 alin. (3) lit. e) din Legea nr. 32/2000 privind activitatea de asigurare și supravegherea asigurărilor, cu modificările și completările ulterioare, se sancționează cu retragerea aprobării domnul Kevin Michael Alexander Von Gamm, persoană semnificativă la Societatea Comercială "AWD Romania Broker de Asigurare" S.R.L., cu domiciliul în Germania, 82031 Grunwald, str. Dr. Kurt-Huber nr. 22A".

 

Hehe, e clar de ce Von Gamm trebuie sa inghita rahat si sa astepte un moment bun ca sa il distruga pe directorul general (apropo, o fi vorbit oare cu investigatorii elvetieni? hehehe).

 

Incepe agitatia. Directorul general are gatul super uscat. Ii recomandam sa inghita doua diamanti naturaliiiii sau sa bea o gura de sasaki!

Comentarii

radu

08.07.2018 21:42

ce-mi mai place când sugacii ăștia fac pe ei de frică și-și trimit slugile la înaintare să mănânce căcat! zi-le-o Alexa slugoilor, că le-o zic bine. și așa de bine arată în patru labe și cu morcovul atârnându-le din cur!

Grav

09.07.2018 08:41

Idioții au impresia că dacă sunt firmă privată își pot bate joc de legi. Dacă spală bani, sunt bani privați, cred tâmpiții. Și dacă-s privați nu mai ai de ce să respecți legile.

Lingăul

09.07.2018 18:30

Este plin de lingăi prin firma aia de căcat. Și de hoți. Măcar hoții câștigă ceva. Lingăii numai căcat pe limbă.

Adauga comentariu