Directorul General al Aeroportului International “Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, invitat in calitate de speaker la Conferinta Passenger Terminal Expo 2016

Astazi, 17 martie 2016, cu ocazia Conferintei Passenger Terminal Expo 2016 care are loc in perioada 15-17 martie in Germania, la Koln, domnul David Ciceo, Director General al Aeroportului International "Avram Iancu” Cluj a facut o prezentare privind provocarile legate de dezvoltarea foarte rapida a aeroportului de la 32.000 de pasageri in anul 1996 la aproape 2 milioane de pasageri pentru anul 2016.

Dezvoltarea extraordinara a aeroportului a fost posibila prin realizarea unei strategii coerente sprijinita foarte puternic de administratia judeteana prin Consiliul Judetean Cluj. Totodata, activitatea de marketing la standarde internationale, modernizarea infrastructurii, cooperarea cu toate institutiile si societatile din perimetrul aeroportuar au dus la dezvoltarea celui mai important aeroport regional al României.

Conferinta Passenger Terminal Expo 2016 reuneste cei mai importanti reprezentanti ai companiilor aeriene, ai aeroporturilor, ai autoritatilor din domeniul aviatiei si din industria aeroportuara din peste 90 de tari din intreaga lume. Evenimentul ofera participantilor posibilitatea de a dezbate teme importante din domeniul aviatiei, precum si ultimele noutati din industria aeroportuara.

Totodata, in cadrul prezentarii sustinute, Directorul General al aeroportului a subliniat faptul ca prin viitoarea extindere a pistei si realizarea proiectului de transport intermodal, Aeroportul International Cluj va continua sa fie un aeroport regional reprezentativ pentru Europa de Est si un motor al dezvoltarii economice pentru judetul Cluj si pentru Transilvania.

Adauga comentariu