Din vorbe, Cluj-Napoca este într-un proces continuu de dezvoltare a infrastructurii. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, s-a făcut auzit reînoind vechile promisiuni

Vechile promisiuni privind realizarea unui pasaj peste calea ferată în zona Baciu – Tăietura Turcului și a unui pasaj subteran (câteodată este suprateran) în Piața Mărăști au fost din nou trâmbițate urechilor clujenilor de către Ecoul lui Boc, Dan Tarcea.

“Vor fi 6-7 drumuri care vor fi conectate la acest pasaj suprateran (cel de la Tăietura Turcului, colț cu Baciului – n. red.). E un proiect extrem de scump, iar la o primă estimare ne va costa 200 de milioane de lei, dar nu avem momentan toate datele de la proiectanţi. (…)”

E veșnicul pomelnic a ceea ce se va face și se va drege ca înainte de fiecare campanie electorală. Ca să pricepeți că se va face fix ce s-a făcut și până acum, de la prima promisiune de acest gen făcută încă de pe vremea celui de-al doilea mandat al lui Gheorghe Funar și reînoită la fiecare ciclu electoral, trebuie să citiți și să pricepeți ceea ce scoate pe gură Ecoul lui Boc, Dan Tarcea:

“Cred că până în primul trimestru din 2020 vom avea studiul din fezabilitate şi vom vedea dacă îl prindem noi pe fonduri europene din 2021-2027 sau îl vom integra proiectul pe care îl are deja CFR-ul cu privire la creşterea  vitezei între Cluj şi Episcopia Bihorului.”

Poate prindem fonduri europene, sau poate ne înțepăm la banii altora, un singur lucru e cert: “băiete, mai adă o tură de studii de fezabilitate” – prostanul de clujean plătește!

Dacă nu sunteți sătui de câte studii de pre ți post fezabilitate ați plătit în 12 ani de mandat Funar și 16 de mandat Boc, mai puneți botul la o tură de electorale!

Adauga comentariu