DIN NOU: Cluj și Timiș, în topul incidenței de infectare la mia de locuitori. Localități din Cluj în care numărul de cazuri a crescut!

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului București și al județelor. Mai jos aveți graficul realizat în baza raportărilor primite de CNCCI de la Direcțiile de Sănătate Publică:

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 803 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Rata de infectare COVID-19 din cinci localități din Cluj este foarte mare, în ultimul timp îmbolnăvirile fiind tot mai multe.

În Apahida rata de infectare este de 5,12 cazuri la mia de locutori, în timp ce în Băișoara este de 5,04. Într-o situație similară se află și Săvădisla cu rata de infectare COVID-19 de 5,08 cazuri la o mie de locuitori.

Situația în Sic este puțin mai complicată. Acolo s-au înregistrat 6,11 cazuri de COVID-19 la 1.000 de locuitori.

Nu în ultimul rând, localitatea cu cea mai mare incidență este Borșa. De ceva timp încoace numărul cazurilor nu a prea scăzut în Borșa, ci a rămas destul de mare. În prezent, rata de infectare de acolo este de 10,36 cazuri la o mie de locuitori.

Rata de infectare COVID-19 se calculează conform datelor cumulate în ultimele 14 zile. Datele au fost transmise de prefectul Clujului, Mircea Abrudean, vineri, 22 ianuarie.

 

 

Adauga comentariu