Din cauza unor defecțiuni tehnice, un autobuz aproape nou a blocat banda dedicată transportului public minute în șir

Un autobuz aproape nou-nouț al Companiei de Transport Public a blocat banda dedicată transportului public minute în șir din cauza unor probleme tehnice. Astfel, nervii clujenilor care susțin că banda dedicată mijloacelor de transport public este mai mereu goală au fost încercați și de acest incident minor, dar care a făcut ca traficul în zona centrală să fie dat peste cap după ce autobuzele au fost nevoite să ocolească banda blocată de autobuzul defect. 

CITEȘTE ȘIClujenii S-AU SĂTURAT să stea ore întregi în trafic: „Frustrarea și mai mare este că banda rezervată autobuzului e goală”

Un echipaj de intervenție a sosit la fața locului pentru a tracta mașina cu probleme tehnice. Pentru o mai bună desfășurare a operațiunii de resuscitare a autobuzului defect, un echipaj de Poliție a fost prezent la fața locului. 

Trecerea de pietoni a fost în bună parte blocată 

În toamna anului 2018, autoritățile locale introduceau în circulație un număr de 60 de autobuze noi, marca Mercedes. Aceste noi autobuze au fost împărțite în 2 loturi, fiind introduce treptat pe traseele din municipiul Cluj-Napoca. 

Prețul unui autobuz este de 1.046.994 lei/ buc+TVA.

Valoarea totală pentru 60 buc. autobuze a fost de 62.819.640 lei+TVA.

Adauga comentariu