Din cauza traficului de la ieșirea din Florești, Horia Șulea a fost rugat de o elevă să-i motiveze absența de la școală

O elevă care învață la Liceul „Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca, dar care locuiește în Florești a întârziat miercuri dimineața mai bine de o oră la școală. Tânăra i-a scris primarului Horia Șulea și i-a cerut o motivare, însă răspunsul edilului a fost unul ironic.

Dora Mariș este o tânără care în fiecare zi se confruntă cu aceeași problemă: traficul îngreunat și zecile de minute petrecute în mijloacele de transport în comun din cauza aglomerației din comuna Florești. În această dimineață a întârziat mai bine de o oră la școală, așa că a cerut ajutorul primarului Horia Șula. I-a cerut o motivare, pentru a scăpa de absența pe care a primit-o fără să fie vinovată, deoarece a fost nevoie de aproape 2 ore să ajungă la școală.

„Azi dimineață am pornit spre școală cu autobuzul de 06:55 și la 8:49 am intrat pe poarta școlii. Asta înseamnă că voi avea o absență la prima oră pentru care va fi nevoie de motivare. Mă puteți ajuta cu una?”, l-a întrebat Dora Mariș pe primar pe Facebook.

Răspunsul a fost un simplu emoticon care zâmbește. Însă fata nu s-a lăsat descurajată.

„Chiar v-aș fi recunoscătoare... pot să o ridic de la Primărie în orice după-masă. Cu o motivare de la domnul primar sunt sigură că m-ar lua în serios profesorii”, a continuat Dora.

Atunci, primarul, aparent bine-dispus, i-a răspuns ironic tinerei care căuta doar o soluție.

„Bineînțeles. Sunt absolut convins și eu. Doar că noi eliberăm motivări doar pentru cei din Florești și nu și pentru cei cu școala în Sibiu. Încercați la domnul Neag... sau Klaus Iohannis... ori Alin Tișe”, a scris Horia Șulea.

Când Dora i-a spus edilului că a parcurs drumul Florești-Polus într-o oră și 25 de minute, reacția sa a fost succintă.

„Perfect”, a zis Șulea.

 

Fotocredit: monitorulcj.ro

Comentarii

viorel

06.12.2017 17:23

un dobitoc de primar.

cititor

06.12.2017 18:02

cel mai idiot primar. un taranoi penibil. 

Tuchi De la Floresti

06.12.2017 18:18

Ce va asteptati de la un analfabet de tractorist ajuns primar!

Liviu

06.12.2017 22:14

Bate șaua să priceapă iapa...să mă ierte Dumnezeu, dar cu așa primar...macar de "nuanța" răspunsul. Vai de noi....da ce sa te aștepți când de la "vârf" se propaga un astfel de comportament

Dan

07.12.2017 12:38

Voi l-ati votat, asa ca orice insulta v-o adresati voua :)

Adauga comentariu