Dimitriu ramane singur in UNPR Cluj. 500 de membri l-au parasit pentru Gurzau

Intreaga organizatie a UNPR Cluj-Napoca, biroul local, structurile politice locale, in frunte  cu Mirel Tagorean, consilier local, fost presedinte al organizatiei muncipale UNPR si cei 500 de membri ai organizatiei, a trecut azi la organizatia PMP Cluj-Napoca. I-au alungat din partidul in care nu se mai regasesc, jocurile politice si aliantele negociate peste capul lor.

"Deocamdata, a plecat organizatia municipala, dar vor pleca si alte organizatii din judet si din tara. Am fost contactati de 22 de organizatii locale din Cluj pana acum, care nu vor sa gireze jocurile politicianiste facute in afara agendei cetateanului. In curand ni se vor alatura si alti membri. Nu ne mai regasim in UNPR, multe din ideile noastre regasindu-se in PMP”, a declarat Mirel Tagorean, consilier local, fost presedinte al UNPR Cluj-Napoca.

Partidul Miscarea Populara Cluj saluta aceasta decizie care destructureaza intelegerile obscure ale noii Uniuni Social Liberale care si-ar pune om atat la primaria Cluj-Napoca cat si la presedintia Consiliului Judetean Cluj, numai pentru a mai saraci bugetele locale pentru afacerile si sinecurile lor politice. Suntem deschisi tuturor celor care se regasesc in politica presedintelui Traian Basescu si a PMP si nu se regasesc in negocierile obscure ale liderilor lor.

Comentarii

Ionel

05.04.2016 20:30

O, dar fostul președinte al BNS Cluj , Nati Ariton ce o să facă ? El tocmai a "demisionat " sau l-au alungat oamenii ăia  din SINDICATE , s-au săturat , pentru că l-au prins de fiecare dată înaintea campaniilor electorale cu tot felul de blaturi ascunse cam cu toate culorile politice ! De data asta domnul Nati ai tratat banditește cu persoana nepotrivită din UNPR. Își poate face împreună cu Dimitriu o asociație ca să o poată delapida Nati , este specialist acest fals politician !   Așa se întâmplă când fugi după doi iepuri , nu prinzi nici unul ! 

Adauga comentariu