Dimineața pe răcoare, Cluj-Napoca-n trafic moare

Între orele 7 și 9 ale dimineții, începând cu ziua de luni, este bine să nu vă faceți de lucru să încercați să ieșiți în Cluj-Napoca altfel decât pe jos sau cu bicicleta. Nici cu mijloacele de transport în comun nu veți fi mai bine pe rutele dinspre Zorilor, adică pe Calea Turzii – că este singura rută de transport public. În rest, puteți să vă luați adio că puteți fenta traficul dinspre Zorilor către Centru pe oricare dintre străzile care coboară din acest cartier. Dacă săptămâna trecută v-am arătat că între aceste ore strada Republicii este blocată de sus de la clădirea Sigma, până jos la intrarea pe strada Avram Iancu, astăzi vă facem dovada blocajului de pe Pasteur, Viilor șamd, de la intersecția cu Observatorului (giratoriul de lângă spitalul de Recuperare) și până jos la Casa de Cultură a Studenților (Piața Lucian Blaga). Bară la bară, așa s-a circulat și azi.

O fi început școala. Și poate este așa cum zice deseori bunul și gospodarul nostru primar Emil Boc și copilașii clujenilor trebuie să fie duși cu mașina până în buza băncuței și parcați „safely”. Motiv pentru care, după cum vedeți și din filmuleț, orașul este și mai blocat decât îl știm.

Spre cinstea lor, spre final, polițiștii de la Rutieră au apărut în intersecția de la Neuro și în cele două din Piața Lucian Blaga (Clinicilor cu Piața și Piața cu Napoca) și au decongestionat rapid traficul. Mai eficient decât stopurile.

Comentarii

Claudiu

16.04.2018 15:21

@Claudiu (dacă așa te-oi fi chemând) dar ești mai idiot decât Dăncilă. Măi, bou cu cabină, străzile de căcat în administrația cui sunt? Adună-ți buzele din curul lui Boc, te rugăm.

Claudiu

16.04.2018 15:21

Cum ziceam @Claudiu, rulează-ți limba din curul lui boc înapoi în gură și începe să gândești ce și cum cu traficul și blocajele acestuia.

Eu

16.04.2018 18:33

In ultima vreme, politia rutiera inseamna doar radare. Cred ca doar 10 oameni de pe MCV lucreaza la rutiera.

geo

17.04.2018 09:04

Cosasul din rachitele a luat 'capra' si a masurat straduta ce duce catre cascada Valul Miresei. I-au iesit 1.5 capre(3 metrii), cat sa treaca doua carute una langa cealalta.A decis, sa foloseasca aceeasi latime peste tot in cluj, orice straduta ce trece de 3 metrii e 'suficient' de lata. De 14 ani foloseste aceeasi filozofie: las' ca-i bine si asa.Omu ii limitat la gandire. Atata poate si gata. Clujul s-a dezvoltat pe spatele privatilor. Largirea strazilor trebuia facuta de autoritati...Conduse de acelasi ciobani de ani de zile.Fara o schimbare a conducerii, ne vom afunda in kkt si mai mult.

Adauga comentariu