DIICOT Cluj vrea să-l trimită după gratii pe A. V., fiul unui cunoscut DIRECTOR, după ce tânărul a ieșit în toamnă din închisoare

Fiul unui director din Sălaj a fost trimis în judecată, în această săptămână, de către procurorii de la DIICOT Cluj pentru trafic de droguri efectuat în 2015 (atunci împlinise vârsta de 20 de ani). Tot pentru perioada infracțională din urmă cu patru ani, procurorii de la Parchetul Tribunalului Sălaj îl trimiseră în judecată pe V.A., băiatul directorului V.B, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic cu droguri. Trecutul băiatului a fost intens mediatizat, inclusiv faptul că el a recunoscut că a comercializat pastile ecstasy. Pentru dosarul de la Sălaj, instanța de fond l-a condamnat la  3 ani și 9 luni de închisoare cu executare, în februarie 2017 (la vârsta de 22 de ani). Câteva luni mai târziu, Curtea de Apel Cluj a respins contestația sentinței și a transformat decizia de la Sălaj într-una definitivă și irevocabilă. 

V.A. a intrat atunci în penitenciar și pentru că și-a ispășit pedeapsa fără incidente a fost eliberat în noiembrie 2018( la vârsta 23 de ani). Fără să se apuce de obiceiurile vechi, A. V. (în vârstă de 24 de ani) a fost trimis săptămâna aceasta în judecată, alături de alți patru indivizi: S. A. C., K. D. A., A. G. R. și C. R. A. tot pentru trafic de droguri, fapte din 2015, anterior condamnării sale cu închisoarea. 

 

Ca o paralelă, în vreme ce în doi ani Parchetul Tribunalului Cluj l-a trimis în judecată pe V.A. și a obținut și condamnarea sa definitivă, cei de la DIICOT Cluj nu au făcut progrese în ancheta lor penală. În  schimb, la mai bine de o jumătate de an după ce V.A., DIICOT Cluj îl trimite în judecată tot pentru trafic de droguri. 

Tânărul riscă, din nou, o pedeapsă de închisoare cu executare. 

Adauga comentariu