DIICOT Cluj a obținut arestul preventiv pentru cele 6 persoane reținute aseară

Tribunalul Cluj, prin judecătoarea Alina Țopan, a admis propunerea celor de la DIICOT de arest preventiv pentru 6 persoane reținute aseară într-un dosar de trafic și consum de droguri. Niciuna dintre persoanele arestate preventiv nu a dorit să dea declarații. Potrivit surselor, grupul de traficanți a operat pe raza municipiului Cluj-Napoca, în perioada 2014-2018. 

Ziar de Cluj a prezentat în exclusivitate lista cu traficanții și clienții acestora. 

Cei de la DIICOT au descoperit că Adrian Ionuț Porumb era unul dintre ”afaceriștii vechi” cu droguri. Activitatea lui infracțională s-a derulat din 2014 până în 2018 și avea un portofoliu de clienți ce apelau la el săptămânal. După ce vânzările au început să îi meargă bine, Adrian Porumb s-a folosit de alte șase persoane pe post de intermediari, pentru a acoperi o piață mai largă.  

Iată o scurtă listă cu intermediarii coordonați de Porumb.

„ (…) a pus în vânzare pe piața consumatorilor din municipiul Cluj-Napoca, prin intermediul numiților George Boja Cătălin, Pop Dragoș Ionuț, Buzan Radu Septimiu, Fodor Sorin Viorel, Fodor Sergiu, Peternel Alexandru și a distribuit în mod direct astfel de substanțe numiților: Oltean Ion Cosmin, Manea Adrian Claudiu, Cocișu Bogdan, Abrudan Bogdan și Petrescu Mihai (…) ”, se arată într-un fragment din ancheta DIICOT.

Știre în curs de actualizare…

Foto arhiva

 

CITEȘTE ȘI: https://www.ziardecluj.ro/exclusiv-inca-un-clan-de-traficanti-si-consumatori-de-etnobotanice-ajuns-arestul-ipj-cluj-lista-cu-traficantii-si-clientii-acestora

Adauga comentariu