Dieta hipocalorica de la Triox

Ultimele saptamani au stat sub semnul exceselor alimentare. De sarbatori nu se tine seama de numarul de calorii ale unei portii de mancare, salile de fitness nu sunt deschise, iar constiinta nu e atat de activa pe cat am crede, motiv pentru care si numarul de kilograme poate creste.

Din fericire, Triox Catering s-a gandit la acest aspect si are o varianta de meniu hipocalorica. Si daca mancarea nu are multe calorii nu inseamna ca nu e gustoasa.

Meniurile hipocalorice va pot ajuta sa slabiti sanatos, in timp. Portiile oferite de Triox Catering sunt generoase, astfel incat nu vi se va face din nou foame dupa doar cateva ore. Mancarea e consistenta, insa gatita sanatos si nu contine aditivi alimentari sau potentiatori de gust.

De exemplu, un piept de pui la gratar, cu garnitura de fasole verde cu usturoi si morcovi, cu o chifla din paine de secara si un mar tin de foame, sunt si gustoase si nu insumeaza decat 433 de kcal.

Toti cei care sunt la dieta fug de paste, considerandu-le adevarate "bombe calorice". Insa exista si paste care nu sunt interzise sau nerecomandate. Triox catering le foloseste pe cele bune, motiv pentru care o portie sanatoasa de paste cu sos de rosii si busuioc are doar 400 de kcal.

Datorita varietatii mari de preparate, meniurile se repeta doar la sapte saptamani. In meniurile de la Triox nu veti intalni mezeluri sau carnati, ci o gama larga de legume gatite sanatos si peste, piept de pui ori curcan si cotlet de porc.

Meniul hipocaloric nu este construit dupa ureche, ci cu ajutorul unui medic nutritionist.

Pentru a consulta meniul Triox catering trebuie doar sa intrati pe www.trioxcatering.ro sau sa sunati la Tel./fax: 0264 480 209, Mobil: 0753 092 190, pentru mai multe informatii.


.ro

Foto: Triox


Nota: Material cu caracter publicitar

 

Adauga comentariu