Dezvăluiri incendiare despre Clinica de Pediatrie II din Cluj-Napoca. Mihai Aschilian, medic chirurg: ”Cei de acolo nu sunt oameni. Lenjeria de pat e prinsă cu capse de birou”

Comentarii

Bursu mihai

18.11.2017 13:13

Și când de gândești ca este cel mai curat spital de copii din cluj. Vai de capul nstru

pacient

18.11.2017 15:29

Cum ar putea sa va raspunda ? La magazinul de tratat copii, e inchis in week end, la tejgheaua conducerii. Eu zic sa va mobilizati si sa stati in curtea spitalului, pana ce se veti forta  managerul (atentie, nu altcineva) sa va primeasca. Si atunci, veti avea adevarata masura  a personajului care din 2009 conduce nestingherit si nederanjat de nimeni, impreuna cu maretul lui comitet director, spitalul de copii din cluj. Ajutati-va de tot ce puteti pentru a scapa spitalul de camarila acestuia, pusa in fiecare din posturile de conducere ale spitalului. Credca doar presiunile din campaniile de presa si FB mai pot salva spitalul. Dinauntrul lui, exclus. Totul e bine controlat si anihilat la timp. Si in aceste timpuri, in clinica universitara, se doarme pe capse  pe perna !!!!!! Directorul de ingrijiri ?????????  

eliza

18.11.2017 15:43

 Multi medici care fac anamneza habar nu au sa comunice cu pacientul. Automat se pun in situatia de a fi mici Dumnezei iar pacientul un nimic. Nici macar pe la periferia mintii nu le da ca pacientul poate e mai destept decat ei si pur si simplu a avut ghinionul sa se imbolnaveasca. In rest, pacientul nu e nici handicapat, nici incult. Iar unii nu fac anamneza deloc. Pur si simplu citesc ce spun aparatele. Sunt multi autosuficienti, aroganti, fara caracter in toate domeniile, dar in medicina se vede mai tare. 

ion

20.11.2017 08:49

nu zic ca poate nu ai dreptate dar nu se poate ca TOTI MEDICII sa fie tampiti si spagari iar pacientii mult mai destepti decat ei chiar daca au cateva clase,Aceste campanii impotriva medicilor (luati in totalitate) au facut ca 20000 de medici sa plece din tara,Vor mai pleca cu siguranta si atunci pacientii cei inteligenti se vor trata intre ei,Pe internet desigur,Si bineinteles vor apela la ziaristi,

Radu Giurgiu

01.02.2018 10:56
Buna ziua!! Domnu @ION, deci vreti sa discutam putin despre scoala, educatie si RESPECT in societate, dar despre un cadru medical...???, Prefer sa plece din Romania TOTI nu asa, si ma refer la cei care NU sunt in stare sa faca nici macar un raport medical, la cei care NU lucreaza din pasiune, la cel care NU stiu sa se comporte cat de cat cu un pacient(copil). Despre ce dicutam aici domnu @Ion? Deci, si eu ca multi altii avem experiente nu prea bune..., oare cum se explica asta, sa fie un efect placebo? hmmmm, eu nu stiu ce sa zic. AS AVEA O MARE RUGAMINTE MEDICILOR SI DOCTORILOR DIN TARA, si anume:DACA VOI NU FACETI ACEASTA MESERIE DIN PLACERE SI DACA VOI NU VA ORGANIZATI SI VA AJUTATI INTRE VOI CU BUGETELE ALOCATE SI CU TOT CEEA CE INSEAMNA GESTIUNE/ORGANIZARE INTR-O INSTITUTIE.... SI NU IN ULTIMUL RAND SA ASTEPTATI O ATENTIE INAINTE SA FACETI UN SERVICIU,  ATUNCI VA ROG SA VA DA-TI DEMISIA!In nici o meserie daca nu se fac aceste lucruri.... atunci nu stiu ce sa zic, ce asteptari avem unii de la altii!!O zi buna si sa auzim de bine si de oameni cu buna-vointa in viata asta!!!

Ema

20.03.2018 00:25

Domnuuu Ion, mata esti dus cu capu sau faci misto de noi, ca ma faci sa ma gindesc la amaritu de Rebreanu ca avea si el dreptatea, mata esti cu blestemu pamintului, nu cu blestemu iubirii. Pai mata sti bre ca daca nu misti din buzunare asa incit sa te vada de la 10 metri departare dormi in sala de asteptare ?  Pai cine nu este multumit cu salariu din Romania sa plece daca este capabil de ce nu ? Pai unde ai mai auzit bre de lenjerie de copii prinsa cu capse de birou, pai ce faci, vrei sa le pui de mici piercing ? 

Cristi

19.11.2017 02:55

Medicii ca medicii dar toti instalatorii, croitorii, zugravii, electricienii etc. ce au fost internati peste ani ar putea sari cu ceva, macar o carte de vizita si la urmatoarea renovare sa faca o fapta omeneasca, sa contribuie. Toti asteapta sa faca conducerea, partidul. Bine ca Dr. Quinn s-a descurcat fara sa se planga pe Facebook.

pacient

19.11.2017 12:09

Cristi, Iarta-ma ca intreb, dar nu mai e responsabilitatea conducerii sa se ocupe de bunul mers al institutiei pe care o conduce si pt care e platit regeste ? Deci, ne indreptam spre o noua era in care fiecare , in functie de profesie, atunci cand e pacient sau copilul lui e pacient, sa faca cate ceva pentru spitalul care il trateaza  (si imbolnaveste totodata). Daca esti jurist sau avocat, poti cere contractele sa vezi daca sunt incheiate astfel incat sa se respecte legislatia, daca esti electrician - poti verifica impamantarile prizelor, poti schimba sigurante, daca esti instalator - poti desfunda, in timpul dintre doua tratamente, sistemul de, canalizare. Daca esti profesor, poti verifica ....... Daca esti medic, nu uita sa-ti ajuti colegii...... Dar, am totusi o nelamurire. Ce mama naibii facem daca avem un pacient manager. Ca ... astia... nu e bun la nimic. OOOOO, dar am uitat, acestia nu se trateaza in spitalele publice. De acolo, doar iau fluturasii de salariu si isi sterg sudoarea fruntii in vazul tuturor. Eficienta se masoara in  abilitatea managerilor de a smulge compasiune din partea comunitatii. Cata zbatere.....Sa-mi spui Cristi eu cu ce as putea sa ajut spitalul in care voi fi internat ? Sa ma pot pregati mai bine.

Cristi

19.11.2017 18:20

Exagerezi, e de ajuns gestul unuia din 100 de a-si oferi ajutorul, sa stie conducerea spitalului ca nu trateaza oi ci oameni pe care ii doare si care ar incepe cu sine insisi schimbarea.

Persida

20.11.2017 13:09

MANAGER, DIRECTOR INGRIJIRI, DIRECTOR FINANCIAR-CONTABIL, ASISTENT DIETETICIAN, ETC.=  UNA CU PAMANTUL

Maria

24.11.2017 22:13

D-le Ion ori esti medic ori nu ai fost niciodata pacient intr-un spital din Cluj.Ce se intampla intrece orice imaginatie. Pacientii sunt lasati sa moara cu zile.Am trait o astfel de experienta cu sotul meu si le doresc tuturor medicilor superficiali sa aiba parte de o astfel de experienta.

Cristina

24.02.2018 17:10

Sigur e medic,daca le tine partea!Se comporta la fel de "frumos"cu pacienții ca si colegii lui!

Cristina

24.02.2018 17:11

Nepăsarea și indolența=NESIMȚIRE!!asa pot fi caracterizați medicii,care nu își merită aceasta denumire de medic ....Te plimba cu copilul care URLA de durere de la unul la altul si nu le pasa deloc.Rusine!

Cristina

06.05.2018 22:47

Din păcate nepăsarea și indolenta cadrelor medicale l-au trimis in lumea îngerilor pe băiețelul meu, dar Dumnezeu nu doarme!  

Adauga comentariu