DEZASTRUL de pe strada Mozart, pe cale să dispară? Primăria evită să transmită răspunsuri clare cu data începerii lucrărilor de reabilitare

De ani de zile, locuitorii de pe starda W.A. Mozart sunt lăsați de izbeliște de către autorități. Clujenii care locuiesc pe strada Mozart (una dintre cele mai jalnice străzi din Cluj) se luptă de mai bine de 10 ani cu gropile, cu noroiul și cu autoritățile. De ani de zile localnicii solicită trecerea străzii în domeniul public și implicit modernizarea acesteia. Răspunsul Primăriei a fost același de fiecare dată: o parte din stradă este în domeniul municipiului, iar o parte este privată, așa că nu se poate face mare lucru.

Acum, după mai bine de 10 ani și sute de solicitări trimise, clujenii de pe strada  W.A. Mozart au primit un răspuns „pozitiv” din partea Primăriei Cluj-Napoca. 

„Referitor la adresa dumneavoastră nr. 187175/03.04.2019 vă comunicăm că pentru strada W.A. Mozart va fi întocmită documentație tehnică pentru reabilitarea (asfaltarea)străzii”, le-a transmis Primăria Cluj-Napoca locatarilor de pe strada Mozart. 

Cam așa arată un răspuns neasumat al Primăriei Cluj-Napoca, pentru o stradă care deservește peste 400 de familii. 

Îl întrebăm pe managerul orașului de 5 stele, Gheorghe Șurubaru: Care este data exactă când se va reabilita(asfalta) strada? Câți bani vor fi investiți pentru reabilitarea străzii care acum arată ca o uliță de la sat? 

Adauga comentariu