Deszăpezire a la Cluj: zăpada de pe carosabil, aruncată în scârbă pe trotuar

Strada Oașului este doar un exemplu al incompetenței și indiferenței cu care sunt tratați cetățenii clujeni. Aceștia își curăță singuri trotuarele, dar ce să vezi? Acolo unde muncesc clujenii, vin firmele de salubritate să-și bată joc de lucrul acestora. Zăpada de pe partea carosabilă este aruncată cu dispreț pe trotuarele curățate de clujeni. Așa, în batjocură. Cam acesta pare a fi profesionalismul de care dau dovadă firmele de salubritate.

Obișnuite să obțină fonduri publice consistente – cam vreo 30.000.000 pentru deszăpezire și alte pseudo-lucrări – firmele de salubritate Brantner și Rosal, lucrează după ureche.

Iar Primăria Cluj-Napoca se face că nu știe. Că nu vede. Și ne mai oferă câte un spectacol în Piața Unirii.

Dincolo de centrul orașului, viața prin cartiere este cu totul alta decât cea ilustrată în topurile sponsorizate de municipalitate.

Iată cum este luată în batjocură munca cetățenilor de pe strada Oașului, făcută în zi de duminică. Aceștia și-au curățat singuri proțiunea de trotuar din fața propriilor case, doar că angajații de la deszăpezire au venit să curețe partea carosabilă, iar toată mâzga rezultată a fost aruncată în scârbă pe trotuare.

Trotuare care au fost curățate de cetățeni.

”Locuim pe str. Oasului din Cluj-Napoca.

De peste 35 ani iesim dimineata sa curatam zapada, astazi am iesit la ora 4 si la ora 7, luand in calcul ca e duminica si se merge la biserica.

La ora 10 a trecut firma de deszapezire. Iar ce a lucrat puteți vedea în imagini.

Domnul Primar Boc, daca ati realizat prima autostrada din viata dumneavoastră, str. Oasului, va rugam sa ne cumparati proprietatile, ca sa aveti unde arunca zapada si gunoaiele stradale. 

Nu cred ca asta e fata Clujului.

Si Clujul nu se rezuma doar la spectacole, va rog respectuos sa aplicati si asupra acestei aplicatii!”, notează cititorul Ziar de Cluj.

Adauga comentariu