Despre ipocrizie, analfabetism sexual și jeg moral

Cum vă ziceam, vă place să trăiți în minciună, să mințiți și să fiți mințiți. Și cel mai tare vă place bârfa, să aruncați în cârca altora toate defectele pe care le aveți, să-I acuzați pe alții de toată putreziciunea morală în care vă zbateți. Cel mai mult vă interesează viața altora, nu viața voastră personală – parcă să puneți ordine în viața altora este scopul și durata vizitei voastre prin viață, nu să vă faceți voi o viață.

Una ziceți, alta faceți. Ipocrizia este “veața” voastră – singurul lucru de care nu vă este frică. Unii sunteți atât de amorali încât vă întinați chemarea, harul și locul de muncă cu poftele și lăcomiile voastre. Nu jurnaliștii care vă pun oglinda realității în față sunt vinovați că o armată de săraci material și educațional sunt amăgiți în capcana cuvintelor voastre mierose și nu mai scapă de acolo excat ca și gâzele din plasa păianjenului.

Acum vreo 5 zile, un nou scandal cu tentă sexuală a izbucnit la liceul de Artă Gh. Tattarescu din Focșani, după ce imagini indecente cu directoarea instituției surprinsă “într-o relație” cu un tânăr de 19 ani din liceul ei au apărut pe internet. Eh, încă un scandal despre relații în afara celulei de bază a familiei, tovarăși, în care o “milfă” neglijată de soț după ce a născut a suscitat interesul unui tânăr la început de agendă de formare sexuală.

Subiectul este altul, că nu “opinia publică” este gardianul relațiilor sexuale din interiorul unei familii, ci chiar familia. Într-o căsnicie trebuie să scârțâie patul, nu relația – apoi putem vorbi cine trebuie să facă gardă de moralitate. Subiectul este tânărul surprins cu „profa”. O dată că, după cum bine observă jurnalistul Sebastian Oancea, este una și aceeași persoană cu tânărul care apare într-un clip al “Coaliției pentru familie” vorbindu-ne despre virtuțile familiei.

“Bă, nu suntem noi o nație de ipocriți? Tipul filmat când se iubea cu doamna director de la Liceul de Arte din Focșani e același cu cel din clipul Coaliției pentru Familie. Adică, dă-mă dreaq, cum vine asta? Saghin Ovidiu tu ești, bă, băiatule? Întreb și eu ca jurnalistul”

Asta în timp ce i-o “trăgea la directoare” (după cum sunt convins că se lăuda la o băută și o țigare cu amicii, când râdeau golănește și împărtășeau detalii grosiere – cunosc acest en de ipocrizie).

Subiect este și acel îndemn putred de ipocrizie: “fă ce zice popa, nu ce face popa”. Kamasutra nu este Vechiul Testament – cum îmbinăm cele 10 porunci cu cele 100 de poziții, tovarăși? Nu mai bine dăm cu jegurile ipocrite de pământ și le excludem din meseriile în care nu se simt bine din cauza poftelor și lăcomiilor?

Apoi ar mai fi ipocrizia politicienilor și șparlamentarilor României – o haită de indivizi cu cârdul de amante întreținute din bani publici și care ne vorbesc despre familie, când de fapt ar trebui să vorbească în fața instanțelor despre „famiglie”.

Analfabetismul sexual în care este ținută populația României a venit la pachet cu distrugerea Învățământului, vine la pachet cu lipsa de educație. Cunoașterea înseamnă Putere, de ce credeți că vor jegoșii morali să vă țină în întuneric?

Subiect este: de ce vă complaceți?

De ce, de exemplu, permiteți ca un pușcăriaș care-și execută pedeapsa la locul de muncă (șefia Camerei Deputaților) să se afișeze în public cu o “nepoțică” cu care este în relații familiare, nu de familie? Să se afișeze, dar să nu ne vorbească despre morală și moralitate. Să vorbească depre legalizarea prostituției – ceea ce ar însemna, dacă s-ar da o lege corectă, nu fușerită din pix, nu numai fiscalizarea acestei vechi meserii, ci și posibila stopare la sursă a traficului de carne vie, distrugerea surselor de șantaj și finanțare a noii Securități și distrugerea rețelelor de proxeneți.

Adauga comentariu