Despre adversarii politici inexistenți, numai de bine! Cum a ajuns Emil Boc să îl laude pe Vasile Dîncu, Vocea României

Emil Boc s-a lansat, astăzi, într-un lung șir de laude la adresa angajaților din Primărie, a consilierilor locali din partidele adverse, a deputaților și liderilor PSD. Și-a numit angajatele „fetele de aur” și le-a dat drept exemplu pentru profesionalismul lor, despre consilierii locali USR a afirmat că sunt oameni cu viziune, dar cireașa de pe tortul laudelor este Vasile Dîncu, strategul PSD la nivel național.

Pe principiul, despre morți numai de bine, în județul Cluj, PNL nu poate considera că PSD îi este rival politic, iar așa stând lucrurile este oarecum firesc să vorbească de bine despre inamicii politici inexistenți. Oricum, nici nu strică nici nu ajută niște cuvinte frumoase despre „consăteni”, chiar dacă sunt de altă culoare politică. Emil Boc l-a elogiat pe Vasile Dîncu, despre care a spus că este o voce a României.

„Mă bucură că avem o resursă politică credibilă la Cluj, cu oameni care s-au confirmat și care confirmă în fiecare zi. Eu mă bucur că alături de mine, pe lângă domnul Tarcea, domnul Șurubaru, Ovidiu Câmpean, mai sunt o generație de tineri și oameni care nu sunt în politică, mă refer aici la fetele de aur pe care le am acolo și care sunt râvnite de orice primar european, indiferent că vorbesc despre Emilia Botezan, Oana Buzatu, Mihaela, Diana, Forna, Macovei, Poruțiu, Aurora, Ardeuș. Deci sunt oameni care s-au validat extraordinar de bine profesional și, repet, sunt doriți și văzuți foarte bine și în planul relațiilor administrative naționale. Sunt oameni la care vin colegi din altă parte a țării să învețe. Am avut foarte multe întâlniri cu colegii din primăriile din țară care vin să întrebe cum facem cu fondurile europene, cu achiziții și altele.

Mă uit și dincolo de scena administrativă și de politica PNL și Clujul stă bine. PSD îl are pe Vasile Dîncu, un om extraordinar de bine poziționat și politic și profesional, totuși o voce a României. Mă uit cu admirație la USR și ce văd în Consiliul Local sunt oameni care sunt echilibrați, cu viziune, cu preocupare pentru interesul public. Mă uit la Achimaș la deputați PSD”, a comentat Boc.

Adauga comentariu