Designerul care a cucerit Clujul. Cosmin Todor, "vinovat" pentru aspectul celor mai indragite magazine si localuri din oras

Comentarii

Sanda

30.01.2015 12:36

De asta iubesc Clujul ! Pentru ceea ce ofera unor tineri extraordinari si pentru ceea ce acesti tineri ii daruiesc orasului: originalitate, frumusete, pasiune !

Cristian M.

03.02.2015 08:54

Felicitari pt articol si ma bucur ca in sfarsit cineva prezinta si promoveaza ,,profesionisti, oameni talentati care influenteaza in sensul frumos viata tuturor". Genul acesta de persoane trebuie promovat ca sa devina un exemplu, un reper pt tineri, pt generatiile viitoare (....nu manelisti/cocalari/pitipoance si nonvalori cu care e plin fb-ul, internetul si televiziunea in general). In  cazul lui Cosmin faptele si proiectele exprima cat o mie de cuvinte dupa devizul ,,fapte nu vorbe,,  Un sincer ,,BIG LIKE,, Cosmin .

Ianis

29.04.2015 03:49

Cand intra Cosmin pe santier in actiune ....hmmm ..Pantofi si geanta sunt de tine in rest foarte slab....dami voie sa-ti spun inca odata :oferi servicii de prosta si insuficienta calitate ..Mai dejamagit total..din cauza ta scriu eu despre tine!!!

Adauga comentariu