Deși trebuia reparată încă din decembrie, strada Câmpul Pâinii este tot un coșmar pentru clujeni

Strada Câmpul Pâinii din cartierul Bulgaria este un coșmar pentru toți șoferii care sunt nevoiți să o folosească. Stada este plină de gropi și denivelări, iar șoferii fac mari eforturi pentru ca mașinile lor să nu fie afectate.

Lucrările de înlocuire a conductei de gaz de pe strada Câmpul Pâinii au deteriorat foarte tare carosabilul, și așa aflat într-o stare proastă. Încă din toamna anului trecut șoferii se străduiesc să facă slalom printre gropi și fac eforturi uriașe să nu își rupă mașinile printre cratere și brazde de pământ.

La șase luni de la momentul când Primăria Cluj-Napoca anunța că strada urmează să fie reparată, carosabilul este în aceeși stare de degradare, iar șoferii acuză că li se defectează sistemul de direcție a mașinii. 

”As vrea sa va aduc la cunostinta calitatea strazii Campul Painii de la intersectia cu Str. Bulgarilor pana la sensul giratoriu P-ta 1 Mai. Este plin de gropi, denivelat si peticit care provoaca defectiuni la sistemul de directie a masinii. Cand putem sa ne asteptam la o reparatie calitativa a strazii? E deja in starea acesta de cativa ani buni”, potrivit unui șofer.

Municipalitatea anunță că strada nu poate fi reparată deoarece compania de gaz nu a finalizat lucrările, existând probleme cu operatorul care trebuia să finalizeze lucrarea. Primăria speră ca după luna iunie să poată demara lucrările de întreținere.

”Ne cerem scuze pentru starea strazii Campul Painii, dar va putem informa ca putem interveni dupa finalizarea lucrarilor de gaz (E-on Gaz a avut probleme contractuale cu operatorul care trebuia sa finalizaze lucrarile de relocare retele gaz).Speram ca in luna iunie sa finalizeze aceste lucrari pentru a putea interveni si noi cu lucrari de intretinere carosabil si trotuar”, a transmis municipalitatea.

Variantă ocolitoare pentru Podul Porțelanului

Accesul pe strada Cânpul Pâinii este considerată o rută ocolitoare pe perioada cât se desfășoară lucrările la Podul Porțelanului. Vechiul pod a fost închis anul trecut timp de 8 luni și trebuia să devină pietonal, pentru mașini urmând să fie construit un pod nou. O serie de greșeli cumultae cu incompetența unor proiectați au blocat pentru moment construcția noului pod. În aceste condiții vechiul pod a preluat și traficul rutier. Cum nu a fost proiectat pentru asta, carosabilul a cedat, iar la începutul lunii mai, Podul a fost din nou închis pentru reparații, În timp tot acest timp, clujenii fie folosesc acel pod, atunci când el este deschis, și așteaptă în coloană, traficul desfășurându-se alternativ pe un singur sens, fie aleg varianta Câmpul Pâinii, riscând să își rupă mașinile în gropi.

Citește și:

Strada Câmpul Pâinii își merită numele: carosabilul a fost spart iar acum e plin de brazde

Adauga comentariu