Deși pe site-ul cu care se laudă Emil Boc că face colectarea selectivă a deșeurilor scrie că azi se ridică plasticul, acesta zace în fața porților

Este ora 23,00. Azi, la ora 22,00, conform programului afișat pe site-ul ROSAL, la care ne trimit MINCINOȘII DIN CE ÎN CE MAI LIPSIȚI DE OBRAZ din Primăria Cluj-Napoca spre consultare, s-a încheiat ziua de colectare selectivă a deșeurilor din plastic. Cel puțin clujenii de pe strada Arhitect Ioan Mincu au rămas cu sacii de deșeuri în poartă.

Bă, dar sunteți de-o nesimțire feroce! Ieri, după ce am scris că pe site-ul mincinoșilor de la Rosal și Primăria Cluj-Napoca scria că vineri se face colectarea deșeurilor de hârtie și carton și că, până la ora 19,30, nu s-a ostenit nimeni să apară să colecteze deșeurile, m-am trezit în poartă cu DOUĂ mașini ROSAL. De curiozitate l-am întrebat pe șoferul mașinii de colectat hârtia și cartonul dacă are habar de cum se face această colectare selectivă. Habar nu avea. Pe ei, angajații firmei de salubritate care are pretenția la taxe majorate pentru colectarea selectivă a deșeurilor, colecatre pe care noi o facem, pe munca și bunăvoința noastră, NU I-A INFORMAT NIMENI CU PRIVIRE LA PROGRAMUL DE COLECTARE. "Dar de ce ați venit?" "Că ne-a sunat de la Primărie că a reclamat cineva".

Zău, mă? A reclamat cineva, de aceea ați trimis mașina, altfel vă durea în cur de programul pe care voi l-ați afișat, program cu care MINCINOSUL DIN CE ÎN CE MAI LIPSIT DE RUȘINE de Emil Boc se laudă că e afișat pe site-urile ROSAL și BRATNER VEREȘ? Cică să-l consultăm, să știm și să ne conformăm, altfel riscăm amenzi între 2000 și 4000 de lei! Dar voi, NESIMȚIȚILOR, ce riscați când nu vă achitați de obligații? Nimic, nu? Că în Cluj-Napoca legea se aplică după cum vor mușchii primarului. Dacă primarul e mincinos și din ce în ce mai lipsit de rușine, trepădușii lui sunt dublu la dublu.

Azi de ce nu ați venit? Că nu v-am reclamat și azi că trebuie să vă respectați programul, că trebuie să vă faceți datoria pentru care MINCINOSUL DIN CE ÎN CE MAI FĂRĂ DE RUȘINE care ne este primar a solicitat și i s-a aprobat de către FOCILE care aplaudă și aprobă în Consiliul Local, pe post de consilieri locali, majorare de tarife la colectarea deșeurilor?

RUȘINE! Cetățenii trebuie să vă amintească care vă e programul?

Ar trebui ca să-i duc în poartă lui Emil Boc sacul cu deșeuri - dar aștept ziua de fracție umedă, să am ce să-i pun în poartă. Măcar să-i pută.

Adauga comentariu